Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Yacutinga Lodge - Selva Iguazú

De Yacutinga Lodge is een echte jungle lodge op ongeveer twee uur rijden van Puerto Iguazu. De lodge is een combinatie van een natuurbehoudproject en een toeristische accommodatie. Kamers zijn netjes en de algemene ruimten prettig maar zeker 'aan de buitenkant' zou het onderhoud van de lodge zou beter kunnen. Vanuit de lodge kunt u dieren als apen, neusbeertjes en talloze vogelsoorten spotten. Vanuit de lodge maakt u regenwoudwandelingen en ook kanotochtjes over de San Francisco en de Iguazu rivier. Daarbij ligt er een Guarani nederzetting bij de lodge die u kunt bezoeken als u minimaal drie nachten in de lodge verblijft. Een zeer sympathieke lodge met een hoog belevingsgehalte.

Yacutinga Lodge is door 6 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,33 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerunit van de Yacutinga Lodge (foto: Arno Luft)

Yacutinga Lodge - Selva Iguazú


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
uitstekende gidsen , claudio en ray nemen echt de tijd om je zaken te laten zien , zoeken aktief mee
Beoordeling : 4
Heel aardig van opzet, zeer vriendelijke ontvangst en verblijf. Transfer bleek niet in ochtend maar pas om 14.00 heen te zijn - verlies van tijd! Bootje is ook vervallen, Dit is al 8 jaar zo, grove fout, dit hadden jullie moeten weten. Ook terug pas om 9.30 vertrek.
Beoordeling : 3
Op zich is het huisje primitief. We hadden ons er niet goed in verdiept... We dachten eigenlijk lekker relaxen in lodge maar het was een educatief programma. Achteraf wel een heel leuke ervaring, wandelen en kanoën door jungle. We waren de enige gasten dat is jammer maar wel begrijpelijk door het laagseizoen.
Beoordeling : 5
Verzorging prima, bedden als overal prima. de excursies waren erop gericht je meer inzicht te bieden in het regenwoud en dat hebben we gehad (gelukkig zonder regen). De beesten waren minder zichtbaar dan verwacht maar dat haal je aan Argentijnse zijde bij de watervallen wel op. De spanning om iets te zien maakt zoiets wel goed. Jammer dat net buiten de lodge de plantages al beginnen. De rit door het NP is ook indrukwekkend.
Beoordeling : 5
een hele bijzondere plek, een gids (Naza) die heel veel van vogels weet, onvergetelijk verblijf met veel kolibries en allemaal verschillende (jungle) geluiden.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds