Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Xandari Resort & Spa - Alajuela

Luxueus hotel met een heel eigen frisse stijl in de omgeving van Alajuela en het vliegveld. Er zijn 24 kamers of beter gezegd villa's die variëren van mooi en ruim tot overweldigend. Alle villa's hebben open (daglicht) douches, een klein privé tuintje en een prachtig uitzicht over de Valle Central. Bij het hotel zijn meerdere zwembaden en een uitgebreide spa. Het goede restaurant van Xandari biedt net als de kamers een prachtig uitzicht op de Valle Central.

Xandari Resort & Spa is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Ingebed in het groen (foto: Arno Luft)

Xandari Resort & Spa - Alajuela


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Zeer mooi en rustig gelegen hotel met maar liefst 3 verschillende zwembaden, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de spa is geweldig!
Beoordeling : 5
Helemaal geweldig, aardige mensen, goed eten, mooie locatie. Echt een topper.
Beoordeling : 5
Een toeristische verwen-afsluiting! Een soort biologisch-dynamische, eco omgeving. Geen frietjes voor de kinderen in het restaurant en bio-muffins bij ontbijt. Je kunt het ook overdrijven, maar de lokatie en omgeving vergeeft veel! Wat een mooie plek en mooie villa's! Geweldig uitzicht en keurige verzorging! De 3 zwembaden waren nog even in trek voordat we weer naar het vliegveld moesten.
Beoordeling : 5
heerlijk zo'n laatste nacht. Prachtige architectuur. Heerlijke spa, heerlijk eten.
Beoordeling : 5
prachtig kader, supervriendelijk, perfect om aan te passen na de vermoeiende reis (vlucht vanuit BXL met vertraging, lange controle -2u aanschuiven -in Newark waardoor vlucht gemist, lang aanschuiven - opnieuw 2u voor connecting flight, met geluk op vliegtuig zelfd avond en met 4u vertraging geland)
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds