Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

World ExplorerOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan World Explorer


De verschillende huttypen

Driepersoons cabin (4x)
Driepersoons cabin
De triple cabins van de World Explorer liggen op deck 6 en hebben een oppervlakte van ca. 23 m2. Ze hebben twee gescheiden bedden of een tweepersoonsbed én een bedbank. Triple cabins hebben een 'walk-out balcony'.
Infinity suite (24x)
Infinity suite
De Infinity suites liggen op deck 5 en 6 en hebben een oppervlakte van ca. 25 m2. Ze hebben twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Daarbij hebben ze een 'french-balcony' met glas van de vloer tot aan het plafond.
Veranda suite (48x)
Veranda suite
Veranda suites liggen op deck 5 en 6 van de World Explorer. Ze zijn iets kleinder dan de Infinity suite en hebben een oppervlakte van ca. 20m2 maar wel een 'walk-out balcony'.
Superior suite (4x)
Superior suite
Superior suites liggen op deck 5 en 6 en hebben een oppervlakte van ca. 26 m2. Ze hebben een 'walk-out balcony' van ca. 10m2 met toegang vanaf zowel het slaapdeel als de zithoek van de suite.
Deluxe suite (2x)
Deluxe suite
Deluxe suites liggen op deck 5 en hebben een gescheiden slaapdeel en living. Het balkon is vanuit beide delen van de suite te bereiken. De badkamer is luxer dan bij de superior suite en heeft voor iedere gast een eigen wastafel.
Owner's suite (4x)
Owner's suite
De meest luxe accommodatie aan boord van de World Explorer is de Owner's suite. Deze hebben een oppervlakte van 33 m2. Natuurlijk is heeft de Owner's suite weer een eigen balkon met toegang vanuit de de zitruimte en de slaapkamer. Naast de grotere oppervlakte is ook de badkamer weer luxer uitgevoerd dan bij de Deluxe suite. Er is een wastafel voor iedere gast en naast een douche ook een bad.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds