Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Arno Luft
Arno Luft

Evelien van Dijk
Evelien van Dijk

Guus Akkermans
Guus Akkermans

 

Wie zijn wij?

Ander Licht Reizen is een touroperator die sinds 2005 maatwerkreizen organiseert naar Zuid- en Midden-Amerika en Antarctica. Als oprichter en inspirator wil ik u op deze pagina graag een korte introductie geven.

Ander Licht Reizen is voortgekomen uit mijn persoonlijke passie voor Latijns-Amerika en de overtuiging dat voor echt goede maatwerkreizen een specialisatie nodig is die grote reisorganisaties zich niet kunnen veroorloven. En, een specialist durf ik Ander Licht Reizen wel te noemen. Over een periode van bijna 30 jaar heb ik zelf zo'n 5 jaar in Latijns-Amerika doorgebracht. Soms voor het schrijven van reisgidsen over Peru, Ecuador, Costa Rica en het Amazonewoud voor uitgeverij Elmar, soms als reisbegeleider en soms als tochtenverkenner en inkoper. De afgelopen jaren ben ik opnieuw op reis geweest, onder meer in Colombia, Argentinië, Chili en Ecuador en heb ik voor de zesde keer de Galápagos Eilanden bezocht. Enkele jaren geleden ging ik op een expeditiecruise naar South Georgia en ook Uruguay en Brazilië heb ik (verder) bereisd. Mijn collega Evelien van Dijk is al vele jaren actief in de reiswereld. Ongeveer 18 jaar geleden bezocht zij voor het eerst Latijns-Amerika. En het bleef niet bij deze ene keer. Gedurende de jaren die volgden heeft zij onder meer Ecuador, de Galápagos Eilanden, Peru, Chili, Argentinië, Guatemala, Belize, Uruguay, Costa Rica, Nicaragua en Panama bezocht. Anna Houwers maakte haar eerste reis door Latijns-Amerika als onderdeel van een reis rond de wereld. Zij bezocht Chili, Bolivia, Peru, Costa Rica en Panama en recent maakte zij reizen naar Argentijns en Chileens Patagonië en naar Ecuador en de Galápagos Eilanden.

We beperken ons tot dat wat we als allerbeste kunnen en daardoor durven we u met een gerust hart de mooiste maatwerkreizen in Latijns-Amerika te beloven. We kennen het continent: van de meest sfeervolle oude haciënda's tot idyllische kampeerplekken in de hoge Andes en van de top van de Cotopaxi tot de ruige kusten van Vuurland. We weten zowel comfort als avontuur op waarde te schatten als ze maar bijdragen aan een prachtige reiservaring.

Uw reis organiseren we natuurlijk niet alleen. Zowel in Nederland als in Latijns-Amerika hebben we in de loop der jaren een groot netwerk van contacten opgebouwd. Van lodge-eigenaren tot gidsen en van touroperators tot paardenmannen. Het zijn vakmensen en vrienden die er alles aan zullen doen om u een geweldige reis te bezorgen.

Kiest u graag uw eigen reisgenoten en bent u op zoek naar een unieke reiservaring in Latijns-Amerika , dan hoeft u niet verder meer te surfen. Ander Licht = América Latina!

Arno Luft

ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2020 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds