Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Arno Luft
Arno Luft

Guus Akkermans
Guus Akkermans

 

Wie zijn wij?

Ander Licht Reizen is een touroperator die sinds 2005 maatwerkreizen organiseert naar Zuid- en Midden-Amerika en Antarctica. Als oprichter en inspirator wil ik u op deze pagina graag een korte introductie geven.

Ander Licht Reizen is voortgekomen uit mijn persoonlijke passie voor Latijns-Amerika en de overtuiging dat voor echt goede maatwerkreizen een specialisatie nodig is die grote reisorganisaties zich niet kunnen veroorloven. En, een specialist durf ik Ander Licht Reizen wel te noemen. Over een periode van bijna 30 jaar heb ik zelf zo'n 5 jaar in Latijns-Amerika doorgebracht. Soms voor het schrijven van reisgidsen over Peru, Ecuador, Costa Rica en het Amazonewoud voor uitgeverij Elmar, soms als reisbegeleider en soms als tochtenverkenner en inkoper. De afgelopen jaren ben ik opnieuw op reis geweest, onder meer in Colombia, Argentinië, Chili, Uruguay, Brazilië, Ecuador & Galapagos, de Falklands, South Georgia en Antarctica.

De afgelopen jaren hebben we met een fijn team van meestal rond de 4 a 5 medewerkers uw reizen georganiseerd, maar door de corona-crisis is het team drastisch ingekrompen. Op dit moment is Guus Akkermans naast mij de enige reisspecialist van het team die over is gebleven. Daarbij springt Maria Peeters Weem af toe bij voor administratieve werkzaamheden. Met deze kleine bezetting kunnen we alle klanten die geboekt hebben en van wie reizen moeten worden doorgeschoven goed helpen en daarbij kunnen we de huidige moeilijke periode vermoedelijk goed doorstaan. Natuurlijk hopen we snel weer op te kunnen schalen zodra er weer veilig en onbezorgd naar Zuid-Amerika en Antarctica kan worden gereisd.

We beperken ons tot dat wat we als allerbeste kunnen en daardoor durven we u met een gerust hart de mooiste maatwerkreizen in Latijns-Amerika te beloven. We kennen het continent: van de meest sfeervolle oude haciënda's tot idyllische kampeerplekken in de hoge Andes en van de top van de Cotopaxi tot de ruige kusten van Vuurland. We weten zowel comfort als avontuur op waarde te schatten als ze maar bijdragen aan een prachtige reiservaring.

Kiest u graag uw eigen reisgenoten en bent u op zoek naar een unieke reiservaring in Latijns-Amerika , dan hoeft u niet verder meer te surfen. Ander Licht = América Latina!

Arno Luft

ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds