Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Deze boot is (momenteel) niet meer actief in Antarctica. In de linkerkolom vindt u een overzicht van boten die op dit moment wel expeditiecruises in Antarctica uitvoeren.

Galapagos Voyager

De Galapagos Voyager is één van de boten waar Ander Licht Reizen veel mee werkt. Het is een goede touristclass boot waarmee u prachtige plekken van de Galapagos Archipel bezoekt. Aan boord kunnen maximaal 16 passagiers, verdeeld over 8 hutten en de Galapagos Voyager beschikt daarnaast over een eetzaal, bar en een zonnedek waarop u heerlijk kunt relaxen.

In november 2013 j.l. was er sprake van een botsing tussen de Galapagos Voyager en een onbekend object. Hierdoor heeft het schip dusdanige schade geleden dat het niet meer zal varen. Dit schip is dus niet meer te boeken.


Foto van deAlgemene informatie

Maximum aantal passagiers: 16
Snelheid: 11 knopen
Lengte van de boot: 30 meter
Bemanning: De bemanning bestaat uit 8 personen inclusief een Galapagos gids klasse III incl. de gids
Aantal cabins: 8
Hutomschrijving: De Voyager beschikt over 8 tweepersoonshutten. 6 hutten hebben 2 éénpersoonsbedden en er zijn 2 hutten met een tweepersoonsbed. Alle hutten zijn voorzien van eigen douche en toilet met warm/ koud stromend water en airconditioning.
Openbare ruimtes: Naast een ruim zonnedek, beschikt de voyager over een lounge met bibliotheek, een TV-DVD kamer, een eetzaal en een bar. Alle sociale ruimten aan boord bieden rechtstreeks uitzicht naar buiten.
Duikmogelijkheden: De Voyager biedt duikmogelijkheden en wel op de zondag bij Floreana/ South Plaza, en op woensdag bij North Seymour/ Mosquera (minimaal 2 personen). Hierdoor mist u de landexcursies van die dag(en).

Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Galapagos Voyager hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
ja prima hoor, we hebben genoten. Een leuke groep. 'vrienden voor het leven gemaakt' :-). Leuke crew!
Beoordeling : 5
Hutten en luxe was beter dan verwacht. Boot voelde als iets achterstallig onderhoud, in de details (losse knopjes, lades die niet dicht konden, kapotte douchevloer ed) Maar personeel, eten en service niveau was uitzonderlijk.
Beoordeling : 3
De Voyager is wel een leuk schip, we troffen het niet dat de airco kapot was, was beneden dus geen wind.eerste nacht nat van het zweet wakker geworden, andere mensen hadden op het zonnedek geslapen. Er waren 4 cabins waar geen airco was. De bemanning was erg behulpzaam het eten goed. De gids vonden we vreselijk, ze deed alsof we een kleuterklas waren.(Veronica)
Beoordeling : 4
Heel prima. Fijne hut, goed eten. Eindafrekening van de drankjes is op goed vertrouwen omdat er geen leesbare/controleerbare rekening werd overlegd.
Beoordeling : 4
De hutten en salon waren netjes verzorgd. De facillietiten aan boord zijn prima. Het is wel te zien dat de boot wat ouder wordt / te lijden heeft van de weersinvloeden en intensief gebruik.


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A
Dag 1 Baltra - Hooglanden
Dag 2 Punta Cormorant - Post Office Bay
Dag 3 Punta Suárez - Bahía Gardner
Dag 4 Isla Lobos - La Galapaguera de Cerro Colorado
Dag 5 Seymour Norte - Baltra
ROUTE B
Dag 1 Baltra - Caleta Tortuga Negra
Dag 2 Puerto Egas - Playa Espumilla
Dag 3 Bartolomé - Bahía Sullivan
Dag 4 Los Gemelos - Baltra
ROUTE C
Dag 1 Baltra - Hooglanden
Dag 2 Plaza Sur - Santa Fé
Dag 3 Daphne Major - Playa las Bachas
Dag 4 Bahía Darwin - Prince Phillip's Steps / El Barranco
Dag 5 Isla Mosquera - Baltra
ROUTE D
Dag 1 Baltra - Cerro Dragón
Dag 2 Sombrero Chino - Rábida
Dag 3 Humedales / Lagunas Villamil - Volcán Sierra Negra
Dag 4 Los Gemelos - Baltra


De routes van de Galapagos Voyager

route A5 dagenzaterdag tot woensdag
route B4 dagenwoensdag tot zaterdag
route C5 dagenzaterdag tot woensdag
route D4 dagenwoensdag tot zaterdag

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds