Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Volunteer Point Cottage - Volunteer Point

Volunteer Point Cottage is het huis van de bewaker van Volunteer Point. Derek en z'n vrouw. In hun toch al piepkleine huisje hebben ze twee kamers op de bovenverdieping ingericht voor gasten. Behalve het bed zijn alle faciliteiten gedeeld. Dit is echt een heel basic overnachtingsplek maar wel een geweldige mogelijkheid voor fotografen die bij de koningspinguïns van Volunteer willen overnachten om hier ook in de uren met laag licht foto's te kunnen maken van de spectaculaire koningspinguínkolonie. Het huis wordt warm gestookt met een echte oude turfkachel. Daarbij is Derek zelf een fotografie liefhebber die graag zijn kennis en ervaringen met gasten deelt. Een zeer eenvoudige maar unieke accommodatie.

Volunteer Point Cottage is door 15 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,40 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Eenvoud, verwarming met een turfkacheltje (foto: Arno Luft)

Volunteer Point Cottage - Volunteer Point


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prachtig voorstel. Heel veel geluk dat we alleen waren. En eten van hun heel behoorlijk naar de omstandigheden. Leuke mensen die duidelijk vermoeid ah eind van hun latijn zijn.
Beoordeling : 5
Ook weer zo'n speciale plek. Je bent hier echt een met het gezin. Wij waren hier terwijl oma en de kleinkinderen op bezoek waren Je voelt je hier snel thuis. Gewoon samen aan tafel met de familie en je zit binnen een paar minuten tussen de Koningspinguins met hun eigenwijze jongen Wat een ervaring!! We kregen hier het verschrikkelijke bericht van thuis, maar Derek en Trudi waren zeer vriendelijk en meelevend. En de pinguïns zorgden voor wat afleiding. Echt een zeer bijzondere plek, waar we graag terugwillen.
Beoordeling : 5
Prachtige plek om te zijn. Accomodatie eenvoudig, goed eten, er was weinig regen gevallen dus we moesten zuinig zijn met douchen en toilet doorspoelen, maar dat hoort erbij. Erg aardige gastheer en gastvrouw. Geweldig om tussen de pinguins je eigen gang te kunnen gaan. Genoten van zonsopkomst tot na zonsondergang!
Beoordeling : 4
Fantastische lokatie natuurlijk. Fijne mensen Derek en Trudy erg gastvrij en behulpzaam
Beoordeling : 4
De eigenaar lag al 14 dagen in het ziekenhuis dus de vrouw stond er alleen voor en kan het duidelijk niet aan. We kwamen er savonds om 19h30 aan en ze moest nog beginnen met de kamers te poetsen en de bedden te dekken. Nadien nog beginnen koken. Er kan enkel met de Pond betaald worden. Er worden geen andere munten aanvaard. De omgeving is mooi met de Kingpinguins maar in vergelijking met de andere eilanden wat eentonig omdat het enkel dat is. Dus weinig variatie. Maar toch de moeite.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds