Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Viñas de Cafayate - Cafayate

Deze sfeervolle accommodatie ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Cafayate, tussen de wijngaarden. Sommige kamers hebben uitzicht op de wijnvelden, andere kamers hebben uitzicht op de bergen. De kamers beschikken over een (gedeeld) terras of balkon met een zitje. De accommodatie beschikt over een restaurant, een woonkamer en een zwembad. U kunt kosteloos gebruik maken van de fietsen. Wat ons betreft een hele fijne plek om te verblijven.

Viñas de Cafayate is door 37 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,78 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Galerij met uitzicht over de wijnvelden (foto: Arno Luft)

Viñas de Cafayate - Cafayate


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
heerlijk gegeten, goed ontbijt
Beoordeling : 5
Hier valt weinig over te zeggen. Alles tip-top in orde: kamer, badkamer, bed, zwembad, tuin, ... Het avondeten in hun restaurant is zeer lekker en redelijk van prijs. Het ontbijt heel lekker, een eitje naar keuze gebakken en een ruime keuze in beleg en brood. Uitermate vriendelijk, behulpzaam, Engels, ... klasse! Het hotel ligt wel een heel eind buiten het centrum. Je hebt echt wel een auto nodig om ergens naartoe te gaan.
Beoordeling : 4
Mooi gelegen kamer met balkon waarvandaan prachtig uitzicht over wijnvelden en de bergen , vooral als de ondergaande zon de bergen rood kleurt. Personeel bij de balie minder vriendelijk Het restaurant is er goed
Beoordeling : 5
Erg mooi. Prachtig gebouw, mooi gelegen. Heerlijk rustig met ruime kamer. En ze hadden een leuke verrassing voor ons :)
Beoordeling : 5
TOP!!!!! Geweldig.Prachtige kamer met mooi uitzicht.Prima zwembad, verzorgde tuin .Heerlijk glas wijn bij aankomst en lekker eten! Zeer vriendelijk personeel.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds