Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Villa Bruga - Sámara

Villa Bruga en de ernaast gelegen Villa Sandi zijn twee heerlijk villa's op ongeveer 1 kilometer buiten het centrum van Sámara en op ongeveer 500 meter lopen van het strand. De villa's zijn ruim en bieden plaats aan respectievelijk 4 en 6 personen. Beide zijn ruim, van alle gemakken voorzien en gezellig ingericht en gedecoreerd door eigenaar Roberto die vlakbij woont. Maaltijden zijn niet inbegrepen. Wel wordt net als in een hotel iedere dag de villa schoongemaakt en opgeruimd.

Met een overdekte patio en een een eigen zwembad zijn beide villa's een ideale plek om tijdens een rondreis een paar daagjes heerlijk te 'onthaasten' in de nabijheid van een van de leukste en meest relaxte stranden van Costa Rica.

Villa Bruga is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Slaapkamer interieur (foto: Arno Luft)

Villa Bruga - Sámara


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Mooie villa met een heerlijk zwembad. Heel prettig om na een dagje strand daar 's avonds in te springen. Het huis is van binnen een beetje donker. Wel heel verzorgd en veel ruimte! Redelijk dicht bij het strand. Ligt wel een beetje aan een drukkere weg, maar daar merk je 's avonds niet veel van. Het strand daar is FANTASTISCH!!! De zee heerlijk!! Super chill....niet druk maar wel toch ook leuke restaurantjes.
Beoordeling : 5
Waanzinnig, wat een mooie bestemming. Nog nooit zo'n luxe en mooi verblijf gehad. En ontzettend aardig personeel.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds