Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ventus Australis

De Ventus Australis is één van de twee schepen van Cruceros Australis en identiek aan het zusterschip de Stella Australis. Cruceros Australis is voornamelijk bekend vanwege de organisatie van de succesvolle cruises door de Patagonische Fjorden tussen Punta Arenas in Chili en Ushuaia in Argentinië. De Ventus Australis beschikt in totaal over 100 hutten. Alle hutten aan boord zijn vrijwel identiek. De ligging aan boord van het schip maakt het grootste verschil tussen de verschillende hutten.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 210
Lengte van de boot: 89 meter
Aantal cabins: 100
Hutomschrijving: De Ventus Australis beschikt over 100 hutten. Vrijwel alle hutten zijn 16,5 vierkante meter groot, hebben twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed, een tafeltje en een stoel, een eigen doucheruimte met wastafel, toilet en douche en een raam. Er zijn 4 Superior Cabins, verdeeld over het AA en AAA dek. Deze cabins beschikken over 20,5 vierkante meter en hebben allen een tweepersoonsbed. De verschillen qua prijs zijn afhankelijk van de ligging op de boot. De goedkoopste cabins liggen onderin het schip op het Patagonia dek (cabins A en B) en hebben derhalve het meeste last van motorgeluiden. Verder is er een verschil in de grootte van het raam. In de AA cabins is het raam groter dan in de A en B cabins, in de AAA cabins is het raam het grootst (vanaf de vloer tot het plafond).
Openbare ruimtes: De Ventus Australis beschikt over een restaurant, verschillende lounges, een fitness, een eerste hulp kamer en een groot panoramadek. Daarbij is ook de kapiteinsbrug het grootste deel van de tijd open voor gasten. Let wel de boten hebben geen liften.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds