Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Uruguay > Rondreizen > Argentinië en Uruguay rondreis

Argentinië en Uruguay rondreis

Van Andes tot Pampa


Deze reis is uiterst geschikt voor reizigers die wat anders willen. U bezoekt het door weinigen bezochte noorden van Argentinië en voor een groot deel speelt deze reis zich af in de Andes. Deze machtige bergketen, die Zuid-Amerika van noord naar zuid doorsnijdt, staat garant voor een prachtig reisavontuur met buitengewoon mooie landschappen, fascinerende culturen en sfeervolle koloniale steden. Ook brengt u een bezoek aan de immense watervallen van Iguazú. Deze watervallen liggen op de grens van Argentinië en Brazilië en u kunt aan beide kanten een bezoek brengen. Na het prachtige Buenos Aires te hebben verkend, reist u langzaam af naar het nog weinig bezochte Uruguay. De binnenlanden van Uruguay zijn uitgestrekt en verlaten. U verblijft hier op estancias die helemaal zijn afgesloten van de buitenwereld en u bezoekt kleine plaatsjes gelegen aan de desolate kust van de provincie Rocha waar u het strand nog helemaal voor u alleen heeft.


DIASHOW

Iguazú watervallen (foto: Arno Luft)

Argentinië en Uruguay rondreis

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Aankomst in Buenos Aires

Vandaag komt u aan in Buenos Aires, de kosmopolitische hoofdstad van Argentinië. Op het vliegveld wordt u opgewacht en naar de eerste overnachtingsplaats gebracht waar u kunt bijkomen van de lange reis.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 2 Van Buenos Aires naar Bariloche

Per transfer wordt u vandaag naar het vliegveld van Buenos Aires gebracht vanwaar u naar Bariloche in het Merengebied vliegt. Bij aankomst wacht een transfer op u die u naar uw hotel brengt. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid doorbrengen en op verkenning gaan in Bariloche.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 3 Bariloche en omgeving

Vandaag heeft u een vrije dag en u kunt op eigen gelegenheid excursies maken in de omgeving van Bariloche. Activiteiten zijn er genoeg want Bariloche is misschien wel hét buitensportcentrum van Argentinië. Het prachtige landschap rond het Nahuel Huapi meer leent zich daar dan ook uitstekend voor. Wandelingen, paardrijdtochten, skiën (tussen juni en half oktober), mountainbiken en white-water raften zijn enkele van de populaire activiteiten.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 4 Van Bariloche naar Mendoza

In de ochtend reist u naar het vliegveld van Bariloche en vliegt u naar Mendoza. Daar aangekomen wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. U overnacht in een zeer sfeervol hotel gelegen in Chacras de Coria, een buitenwijk aan de zuidkant van Mendoza.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 5 Fietstocht langs de bodega's van Mendoza

Een mooie optie voor deze dag is een tocht per fiets langs de verschillende wijnhuizen en bodega's in de zuidelijke buitenwijken van Mendoza. De eigenaars van het hotel kunnen u van alles vertellen over de mogelijkheden en hebben gratis fietsen ter beschikking.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 6 Alta Montaña

Na een dag van wijn en eten, kunt u vandaag bijvoorbeeld een tour door de prachtige landschappen van de hoge Andes maken, naar Puente del Inca, een natuurlijke brug over de Río las Cuevas met fraaie kleuren door minerale afzettingen van thermaal water. De hoofdattractie van deze dag zijn de prachtige landschappen onderweg. En daarbij krijgt u bij helder weer zicht op de top van de Aconcagua; met 6959 meter de hoogste berg van Zuid-Amerika.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 7 Vlucht naar Salta

In de loop van de dag wordt u bij het hotel opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Vanaf hier vliegt u naar Salta in het noordwesten van Argentinië. Salta is één van de mooiste koloniale steden van het land en ligt in de groene Lerma Vallei. Na aankomst wordt u opgehaald en naar de accommodatie in het hart van de stad gebracht. Als tip voor de avond raden we u het restaurant La Vieja Estación aan, waar iedere avond een spectaculaire en unieke folkloristische show wordt opgevoerd.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 8 Van Salta naar Purmamarca

In de ochtend wordt bij het hotel de huurauto afgeleverd. Vervolgens rijdt u van Salta naar Purmamarca. U heeft twee opties om deze route af te leggen. U kunt de regio doorkruisen waar ook de beroemde Tren A Las Nubes (Trein naar de Wolken) rijdt, één van de hoogste spoorwegen ter wereld. Rond de middag komt u aan in het stadje San Antonio de los Cobres. U kunt hier het beste stoppen voor de lunch, omdat u hier de rest van de dag weinig gelegenheid toe krijgt. Hierna rijdt u door naar het noorden, waar u aankomt bij één van de grotere zoutvlakten die een groot deel van Noord-Argentinië bedekt. U daalt weer af via een bergpas (erg winderig en veel bochten) en u komt aan in Purmamarca. (ca. 325 kilometer rijden, waarvan 231 kilometer geasfalteerd). Tweede optie is dat u rechtstreeks van Salta naar Purmamarca rijdt. (186 km, geasfalteerd).
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 9 Vrije dag Purmamarca

U kunt deze dag geheel naar wens invullen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Humahuaca vallei met de precolumbiaanse ruïnes van Tilcara. Twee kilometer buiten Tilcara ligt El Pucará; een oud indianenfort dat gebouwd is omstreeks de 10e of 11e eeuw. Ook kunt u de beroemde Cerro de los Siete Colores bezoeken. Vanuit Purmamarca heeft u al een prachtig uitzicht op deze gekleurde bergrug. Verder kunt u in het hotel genieten van een massage in de spa, u kunt zich uitleven in de fitnessruimte of u kunt de dag doorbrengen bij het zwembad.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 10 Vanuit Purmamarca naar Cachi

Vandaag rijdt u van Purmamarca naar Cachi. Het laatste deel van de reis gaat via de beroemde Ruta 40. Het is een kleurrijke en pittoreske route. Onderweg komt u verschillende plaatsen tegen die de moeite van het bezoeken waard zijn. U kunt bijvoorbeeld gaan wandelen in de Cuesta del Obispo of bij La Recta del Tin Tin. Cachi is een rustig en vredig dorpje gelegen in een groene vallei aan de rand van de imposante berg Nevado de Cachi (6380m). Het Plaza 9 de Julio is prachtig omringd door dennenbomen. In het Museo Arqueológico krijgt u een goed overzicht van de precolumbiaanse tijd en de Inca-periode. (ca. 360 kilometer, waarvan 110 km over onverharde wegen - ongeveer 6 uur rijden)
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 11 Van Cachi naar Cafayate

De route brengt u vandaag naar het stadje Cafayate, gelegen op zo'n 1880 meter hoogte in een zeer droog gebied. Deze route voert u door de prachtige Cafayate kloof 'Quebrada de las Flechas' (de Kloof van de Pijlen). Wat u ook niet mag overslaan is Molinos, een stadje met een prachtige kerk en een vicuña reservaat. Ook de dorpjes Seclantas en Paraje el Colte zijn een bezoek waard om te zien hoe lokale kunstenaars de traditionele "poncho salteño" maken. U overnacht de komende twee nachten in het fraai gelegen Viñas de Cafayate hotel inclusief zwembad. (ca. 158 kilometer over onverharde wegen met veel bochten - ongeveer 6 uur rijden)
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 12 Vrije dag Cafayate

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid excursies ondernemen in de omgeving van Cafayate. In de omgeving liggen mooie kleine dorpjes, maar ook natuurgebieden zoals het Los Cardones Nationaal Park met z'n vele reuzencactussen. Een andere goede invulling van de dag is een bezoek aan de wijnhuizen in de omgeving van Cafayate zoals die van Etchart, El Esteco en de kleinschalige en biologische Bodega Nanni.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 13 Terug naar Salta

Vanuit Cafayate reist u vandaag noordwaarts door de Quebrada de las Conchas, waar u ondermeer El Anfiteatro en de Garganta del Diablo tegenkomt, terug naar Salta. (Cafayate - Salta: ca. 186 kilomteter, ongeveer 2,5 uur rijden)
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 14 Naar Iguazú

In de loop van de ochtend reist u naar de luchthaven van Salta, waar u de huurauto inlevert, voor de vlucht naar Iguazú. Hier aangekomen wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht aan de Argentijnse kant van de watervallen. De rest van de dag kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een verkenning van het hotel en haar omgeving. De lodge is omzoomd met regenwoud waarin met enig geluk apen en kleurrijke vogels als de plush-crested jay en bijvoorbeeld de spectaculaire toco toekan kunnen worden gespot.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 15 Excursie Braziliaanse kant van de watervallen

De ochtend kunt u naar eigen inzicht besteden. In de middag maakt u een excursie naar de Braziliaanse kant van de watervallen. Vanaf deze plek heeft u een prachtig uitzicht over het indrukwekkende geheel.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 16 Excursie Argentijnse kant van de watervallen

's Ochtends vroeg wordt u opgehaald bij het hotel voor de transfer naar de Argentijnse kant van de watervallen. Over een totale breedte van meer dan twee kilometer stort de Río Iguazú zich van een tot wel 80 meter hoog basaltplateau naar beneden. U maakt een wandeling over de loopbruggen die langs de watervallen zijn aangelegd en optioneel heeft u de mogelijkheid om een boottocht aan de basis van de watervallen te maken.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 17 Van Iguazú naar Buenos Aires

In de ochtend wordt u bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Buenos Aires en kunt u daar de gehele dag naar eigen wens indelen.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 18 Vrije dag Buenos Aires

Vandaag heeft u de hele dag de tijd om op eigen gelegenheid Buenos Aires te verkennen. Het zal geen probleem zijn om u hier de komende dagen te vermaken. Een goede plek om de verkenning van de stad te starten is het Plaza de Mayo waar talloze belangrijke gebeurtenissen in de Argentijnse geschiedenis zich hebben afgespeeld. U bevindt zich hier in het Microcentro bij andere bezienswaardigheden zoals het winkelcentrum Galerias Pacifico en de promenade van La Florida. Ook kunt u vanaf het Plaza de Mayo de haven Puerto Madero bezoeken. Aan de waterkant van de Rio de la Plata kunt u flaneren over de boulevard, heerlijk eten of een bezoek brengen aan de Fragata Sarmiento, het oude zeilschip uit de 19e eeuw dat tegenwoordig dienst doet als museum.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 19 Vrije dag Buenos Aires

Deze laatste vrije dag in Buenos Aires kunt u ook geheel naar eigen inzicht invullen. En daarbij hoeft u zich in een wereldstad als Buenos Aires zeker niet te vervelen. U zou de Italiaanse wijk La Boca kunnen bezoeken waar in het kleurrijke straatje "Caminito" overal tangomuziek weerklinkt. Shoppers zullen hun ogen uitkijken in trendy Palermo en liefhebbers van cultuur en historie zouden naar San Telmo of Retiro kunnen gaan. Een sfeervolle en gezellige manier om uw verblijf in Buenos Aires te besluiten is een bezoek aan een tango-diner-show of een traditioneel Argentijns restaurant zoals La Brigada in de wijk San Telmo.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 20 Naar Colonia del Sacramento

In de ochtend wordt u naar de haven van Buenos Aires gebracht voor de oversteek naar Colonia del Sacramento in Uruguay. Colonia del Sacramento is een oud koloniaal stadje dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. U heeft hier tijd om op eigen gelegenheid door de met kinderkopjes bedekte straatjes te slenteren. Ook kunt u hier een bezoek brengen aan een van de musea gelegen aan de Calle de los Suspiros, het meest gefotografeerde straatje van dit stadje.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 21 Naar Montevideo

‘s Ochtends na het ontbijt vertrekt u naar Montevideo. U kunt vandaag de belangrijkste plaatsen van Montevideo bezoeken zoals het onafhankelijkheidsplein, het Paleis van Justitie, de traditionele Prado buurt, het gemeentehuis en de kathedraal. Ook een bezoek aan Puerto del Mercado is de moeite waard. Dit was vroeger een havenmarkt maar tegenwoordig zijn er veel sfeervolle restaurantjes en barretjes gevestigd.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 22 Naar Cabo Polonio

Na het ontbijt vervolgt u uw weg naar het kleine slaperige vissersdorpje Cabo Polonio wat op een schiereiland ligt en is omgeven door duinen. Dit dorpje is alleen te bereiken te voet, te paard of met speciale jeeps en in dit plaatsje treft u dan ook geen auto's aan. U heeft de mogelijkheid om het grootste zeeleeuwenreservaat van de wereld te bezoeken. Vanaf de vuurtoren kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de baai. U vervolgt de tocht te voet door een prachtig duinlandschap en in de late middag arriveert u in de estancia. De estancia is afgesloten van de buitenwereld en de plek om de echte gaucho’s te ontmoeten. Er kunnen verschillende soorten activiteiten worden ondernomen bij de estancia zoals paard te rijden, te vissen, vogels te spotten en te zwemmen in het Castillos meer.
Overnachting: hacienda op basis van volpension

Dag 23 Estancia Guardia del Monte

Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan het Ombues bos, een van de weinige bossen die er nog te vinden zijn in Uruguay. De Ombuboom is uniek voor de pampas van Uruguay en sommige worden geschat op een leeftijd van vijfhonderd jaar. Verder is de gehele dag gewijd aan het genieten van de omgeving van de estancia.
Overnachting: hacienda op basis van volpension

Dag 24 Naar La Pedrera

Vandaag gaat u van Guardia del Monte naar de volgende Estancia El Charabón. De omgeving rond de estancia kenmerkt zich vooral door grasvlaktes maar vlakbij is ook een groot eucalyptusbos te vinden waar u in de ochtend nog een wandeling kunt maken. De lunch is in vorm van een barbecue. Misschien kunt u na de lunch wel afreizen naar La Pedrera, een klein plaatsje aan de kust waar u het strand nog helemaal voor u alleen heeft.
Overnachting: hacienda op basis van volpension

Dag 25 Terug naar Nederland

Afhankelijk van uw reisplannen wordt u naar het vliegveld, de haven of het busstation van Montevideo gereden.


U kunt op een desktop computer eenvoudig in- en uitzoomen op bovenstaand kaart door met de cursor boven de kaart te gaan staan, control ingedrukt te houden en te zoomen met het scrollwiel van uw muis.


Accommodaties in deze reis


Hotel Patios de San Telmo - Buenos Aires, San Telmo

Patios de San Telmo ligt in de wijk San Telmo, op ca. 300 meter van de Calle Defensa en ook vlakbij het beroemde plein Plaza Dorrego. De kamers zijn netjes ingericht en liggen allemaal aan een van de twee patio's van het hotel. Het hotel beschikt over 30 kamers en heeft een dakterras met zwembad.

Hotel Patios de San Telmo is door 34 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,09 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Hosteria Las Marianas - Bariloche

Kleinschalig en heel gezellig hotel op ongeveer 4 blokken van het centrale plein. Een mooie, sfeervolle lobby, een gemoedelijke ontbijtzaal waar 's ochtends het licht heerlijk binnenvalt. De kamers zijn klein maar wel heel netjes en gezellig. Gaat u voor een ruime kamer en **** faciliteiten dan moet u hier niet zijn, maar bent u op zoek naar een vriendelijk lokaal hotel dan is dit een perfecte keuze. Buiten het centrum van Bariloche liggen andere sfeerhotels maar in het centrum is dit wat ons dé plek om te verblijven.

Hosteria Las Marianas is door 20 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,10 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Finca Adalgisa - Mendoza, Chacras de Coria

Finca Adalgisa is een heerlijk 'Hotel Rural'. Het voormalige landhuis is een uitstekende plek om optimaal te genieten van de vele hoogtepunten die het wijngebied rondom Mendoza te bieden heeft. De locatie is perfect, het ligt midden tussen de wijngaarden bij het plaatsje Chacras de Coria en toch is het maar een klein half uur rijden naar het centrum van Mendoza (circa 20 kilometer noordwaarts). Er zijn in totaal 10 kamers. Drie in het Casa Vieja en zeven in het Casa de Piedra. Voor een kleine toeslag verblijft u in een suite met een ruim dakterras. Als algemene ruimten zijn er een oude bibliotheek, een living, een ruime 'tasting room' en het hotel heeft een mooi zwembad. Door de hartelijke familie die u verwelkomt en door de sfeervolle inrichting van de kamers en de gemeenschappelijke ruimten, heerst er een intieme en gastvrije sfeer. De 2 hectaren land om de finca heen staan vol met wijnstokken, fruitbomen en olijfbomen. Naast wijn produceert Finca Adalgisa ook olijfolie. Beide processen, het maken van wijn en het persen van de olijven, worden graag uitgelegd door de familie. Ook kunt u hier een kookcursus volgen zodat u, onder de walnotenboom in de tuin, zelf de heerlijkste empanadas, vleesgerechten met chumichurri saus en karameltoetjes kunt klaarmaken. Het ontbijt bestaat uit heerlijk vers gebakken brood en vers fruit uit eigen tuin waar ook jam van wordt gemaakt. Het wordt op ieder tijdstip geserveerd dus u hoeft niet per se vroeg uit de veren. Finca Adalgisa heeft geen restaurant maar er zijn in de onmiddellijke nabijheid (op loopafstand) verschillende restaurants aanwezig.

Finca Adalgisa is door 10 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,80 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Hotel Altos de Balcarce - Salta

Dit hotel telt 48 kamers en kan het beste worden gekarakteriseerd als een helder, fris en net 3-sterren hotel. De inrichting van het hotel is licht en prettig. Er is een ontbijtzaal die 's avonds als restaurant dienst doet. Voor een driesterrenhotel heeft Altos de Balcarce een heel mooi zwembad. Daarbij ligt het redelijk centraal in het centrum en op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Hotel Altos de Balcarce is door 26 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,92 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

La Comarca Hotel - Purmamarca

Hotel La Comarca ligt even buiten Purmamarca en is opgezet in de vorm van een Andes dorpje. Er zijn 12 kamers voor 2 personen, 4 cabañas voor 4 personen en 2 huisjes voor 4 tot 6 personen. Het hele hotel is opgebouwd in een adobe stijl met terracotta kleuren. De kamers zijn uitstekend onderhouden en vormen een mix tussen de lokale bouwstijl met design details. Verder is er een verwarmd zwembad, een restaurant en een giftshop.

La Comarca Hotel is door 23 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,57 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

El Cortijo Boutique Hotel - Cachi

Sfeervol hotel met nette kamers. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche en een kleine wastafel. Op de mooie patio zijn verschillende zitjes te vinden. Restaurant aanwezig voor ontbijt, lunch en diner. Tevens is er wifi in het hotel.

El Cortijo Boutique Hotel is door 31 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,55 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Viñas de Cafayate - Cafayate

Deze sfeervolle accommodatie ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Cafayate, tussen de wijngaarden. Sommige kamers hebben uitzicht op de wijnvelden, andere kamers hebben uitzicht op de bergen. De kamers beschikken over een (gedeeld) terras of balkon met een zitje. De accommodatie beschikt over een restaurant, een woonkamer en een zwembad. U kunt kosteloos gebruik maken van de fietsen. Wat ons betreft een hele fijne plek om te verblijven.

Viñas de Cafayate is door 47 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,79 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

La Aldea de la Selva Lodge & Spa - Puerto Iguazú

La Aldea de la Selva Lodge ligt aan een zijstraat van de doorgaande weg tussen Puerto Iguazú en de Argentijnse kant van de watervallen, op ongeveer 7 kilometer van het centrum van Puerto Iguazú. Zoals de naam al doet vermoeden ligt deze lodge in een zeer bosrijk gebied; de Selva Iriapú. De lodge beschikt in totaal over 20 kamers, verdeeld over verschillende blokken. In de lodge is er veel gebruik gemaakt van lokale houtsoorten, wat overal terugkomt. Het hotel beschikt over een zwembad, een jungle fly waar verschillende activiteiten kunnen worden ondernomen, een restaurant en gratis internet voor haar gasten. Verder is dit hotel gecertificeerd door de Rainforest Alliance wat wel aangeeft dat zij zeer serieus bezig zijn met aspecten als milieu en duurzaamheid.

La Aldea de la Selva Lodge & Spa is door 16 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,00 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Posada Don Antonio - Colonia del SacramentoPosada Don Antonio is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 5,00 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Regency Way - Montevideo

Een modern en strak vormgegeven 4-sterren hotel in Montevideo, op vijf minuten rijden van het bekend strand Playa Pocitos. Het oude centrum en het Plaza Independecia liggen op een ruim kwartier rijden.
Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Estancia Guardia del Monte - Castillos

Guardia del Monte is een historische boerderij prachtig gelegen aan het Laguna de Castillos, de plek om vogels te spotten. Andere acttractie is het bos bestaande uit ombues; een beschermde boomsoort die alleen in Uruguay en Argentinië voorkomt. De estancia beschikt over slechts 4 eenvoudige, comfortabele kamers die allen uitkomen op de patio overwoekerd met wijnranken. Alicia, de eigenaresse, ontvangt u hier letterlijk met open armen en verwent u tevens met traditionele maaltijden.
Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Estancia El Charabon - Rocha

Estancia El Charabon is een werkende ranch waar zowel schapen als runderen gehouden worden. U bent hier van harte welkom in een van de 10 kamers die hier voor gasten ingericht zijn. Tijdens uw verblijf kunt u meekijken in de dagelijkse gang van zaken. Mocht u meer behoefte aan rust hebben dan is het heerlijk relaxen aan de rand van het zwembad. Wanneer u juist meer actie wilt kunt u paardrijden in de Sierra de Rocha. Het fantastische eten wat u hier voorgeschoteld krijgt is de kers op de taart van uw verblijf.

Estancia El Charabon is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Algemene informatie

25-daagse reis door de Argentijnse Andes en de Uruguayaanse Pampas.

 • code AR0026
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 4.000 - € 5.000
 • reisduur 25 dagen
 • niveau 1-2
 • comfort 2-3
 • startpunt Buenos Aires
 • eindpunt Montevideo

accommodatie
U overnacht tijdens deze reis in sfeervolle accommodaties die variëren van 3 tot 4-sterren.

reisgezelschap
individueel

minimaal 2 deelnemers

reisperiode
Het gehele jaar, beste reisperiode van oktober tot en met april.Inbegrepen
 • binnenlandse vluchten
 • hotelovernachtingen op basis van logies/ontbijt
 • volpension estancia Guardia del Monte
 • volpension estancia El Charabón
 • huurauto Salta type Big (bv Citroën C4 of gelijkwaardig)
 • excursie Argentijnse kant Iguazú, inclusief entree NP
 • excursie Braziliaanse kant Iguaçu, inclusief entree NP
 • vervoer en transfers volgens programma
 • pakket met wegenkaarten en toeristische informatie
Niet inbegrepen
 • intercontinentale retourvlucht
 • overige maaltijden
 • optionele excursies
 • entree overige nationale parken
 • brandstof en evt. aanvullende autoverzekeringen
 • persoonlijke uitgaven, verzekeringen en fooien
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds