Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

UltramarineOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Ultramarine


De verschillende huttypen

solo panorama cabin (6x)
solo panorama cabin
De solo panorama cabins van de Ultramarine liggen allemaal op deck 6 en hebben een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante meter. Deze cabins hebben een eenpersoonsbed en ramen van vloer tot plafond. Andere faciliteiten zijn een koelkastje, kluis en TV.
explorer triple (2x)
explorer triple
De explorer triple cabins liggen op deck 3 en hebben een oppervlakte van ongeveer 26 vierkante meter. Deze cabins hebben drie eenpersoons bedden waarvan er twee kunnen worden gecombineerd tot een tweepersoonsbed waardoor de cabin ook heel geschikt is voor een ouderpaar met één kind. Deze kamers hebben een raam voor buitenlicht en uitzicht. Andere faciliteiten zijn een koelkastje, kluis en TV.
explorer suite (31x)
explorer suite
De explorer suites liggen op deck 3 en hebben een oppervlakte van ongeveer 26 vierkante meter. Deze cabins hebben twee eenpersoons bedden óf een tweepersoonsbed. Daarnaast hebben ze een raam voor buitenlicht en uitzicht. Andere faciliteiten zijn een koelkastje, kluis en TV. Cabins 319 en 322 hebben een aangepaste layout en hebben badkamers waar rolstoeltoegang mogelijk is.
balcony suite (46x)
balcony suite
De balcony suites liggen op deck 4 en 6 en hebben een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter. Deze suites hebben twee eenpersoons bedden óf een tweepersoonsbed. Zoals de naam aangeeft hebben deze cabins ook een balkon. Andere faciliteiten zijn een koelkastje, kluis en TV. De balkons van cabins 421, 422, 423 en 424 zijn deels omsloten. Er zijn ook enkele interconnected balcony suites.
Deluxe balcony suite (6x)
Deluxe balcony suite
De deluxe balcony suites liggen op deck 4 en 6 en hebben een oppervlakte van ongeveer 28 vierkante meter. Deze suites hebben twee eenpersoons bedden óf een tweepersoonsbed. De balkons van deze cabins zijn ook groter dan die van de balcony suites. De badkamers van de deluxe balcony suites hebben naast een douche ook een ligbad. Dit geldt ook voor alle suites van een hogere categorie. Andere faciliteiten zijn een koelkastje, kluis en TV.
Terrace suite (2x)
Terrace suite
De Terrace suites liggen op dek 6 en zijn in grote lijnen vergelijkbaar met de deluxe balcony suites. Het grootste verschil zitten me in de oppervlakte. De Terrace suites zijn zo'n 4 vierkante meter groter en bieden daarmee een meer ruimtelijk gevoel. Ook het balkon van de Terrace suites is ruimer dan dat van de overige suites.
Penthouse suites (2x)
Penthouse suites
De penthouse suites liggen op deck 7 en hebben een oppervlakte van ongeveer 34 vierkante meter. De grootste attractie van deze suites is hun ligging hoog op het schip waardoor ze ook de mooiste uitzichten bieden. Deze suites hebben twee eenpersoons bedden óf een tweepersoonsbed. De badkamers hebben een ligbad. Andere faciliteiten zijn een koelkastje, kluis en TV.
Owner's suite (1x)
Owner's suite
De owner's suite ligt op deck 6 en heeft een oppervlakte van ongeveer 41 vierkante meter. Deze suite heeft een gescheiden living en slaapkamer met twee eenpersoons bedden óf een tweepersoonsbed. Natuurlijk heeft ook deze suite een balkon en de badkamer heeft een ligbad. Andere faciliteiten zijn een koelkastje, kluis en TV.
Ultra suite (1x)
Ultra suite
De ultra suite is topaccommodatie aan boord van de Ultramarine. Deze suite ligt op deck 6 en heeft een oppervlakte van ongeveer 52 vierkante meter. De meerwaarde van deze suite zit hem vooral in de extra ruimte. Qua faciliteiten is hij verder gelijk aan de owner's suite.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds