Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Tucano - Amazone - Brazilië

De Tucano is een boot die al decennialang goede 'experiental' cruises uitvoerd op de Amazone vanuit Manaus. Alles aan de boot - van het ontwerp tot de modus operandie - is gericht op het echte expeditiekarakter wat de rederij van de boot wil uitstralen. Het is géén luxe boot maar in het optiek van de rederij van de Tucano (een mening die wij zeker onderschrijven) is een luxe 'cocoon' ook niet de beste manier om de Amazone echt te ervaren. Dit is waar de Tucano voor staat. De Tucano ademt met z'n vele houten panelen enigszins de sfeer van een 19e eeuwse stoomboot maar biedt daarnaast tegelijk het comfort van een hedendaagse hotel.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 18
Lengte van de boot: 0 meter
Aantal cabins: 9
Hutomschrijving: De Tucano heeft 9 tweepersoons staterooms die allemaal ramen hebben en een privé badkamer met wastafel, douche en toilet. Daarbij hebben alle cabins airconditioning die per cabin kan worden ingesteld
Openbare ruimtes: De Tucano heeft een ruime layout met diverse openbare ruimten. Aan de voorkant van een schip ligt een ruime salon met ramen die is omgeven door een balkon zodat u snel buiten staat als er wat te zien is. De salon wordt gebruikt als lounge en restaurant. Daarnaast is er een groot openluchtdek wat deels beschaduwd en deels in de zon ligt. Een heerlijke plek om de grootsheid van de Amazone in u op te nemen. Ook het middendek is rondom omgeven door een balkon zodat u rond het schip kunt lopen en uitzicht heeft naar alle kanten.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds