Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Trapp Family Lodge - Monteverde

Het hotel van de Trapp Family is perfect gelegen op ca. 1 kilometer van het Monteverde Nevelwoud reservaat. De 26 kamers zijn allemaal prachtig onderhouden. De gewone kamers liggen in het hoofdgebouw, de suites een stukje omhoog in de tuin van het hotel. Door de gemoedelijke sfeer en z'n ligging een perfect hotel voor mensen die in alle rust van de natuur van Monteverde willen genieten.

Trapp Family Lodge is door 36 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,97 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

standaardkamer (foto: Arno Luft)

Trapp Family Lodge - Monteverde


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prima lodge en goede ligging dichtbij het national park.
Beoordeling : 4
Rustige locatie, ontbijt beperkt qua keuze (zeker als je niet teveel suiker wil, veel was zoetigheid), kamer prima. Jammer dat ze kleed gaan leggen op de houten vloeren
Beoordeling : 4
Goed hotel met vriendelijk personeel. Jammer genoeg kon je er niet buiten zitten. Ontbijt ook weer prima. Excursies geboekt bij lokale VVV. Echt goede avond tour door jungle gemaakt met Santamaria's Nightwalk. Goede gids. Hangende bruggen in Selvatura Park. Ondanks dat wij in het laagseizoen waren was het toch nog erg druk bij de hangende bruggen. Hoe moet dat zijn in het hoogseizoen?
Beoordeling : 4
Het restaurant gaat erg vroeg dicht 's avonds en de bar is niet erg aantrekkelijk.We schrokken even van de aardbeving maar verder was alles prima in orde.
Beoordeling : 5
Schitterend uitzicht vanuit de hotel kamer. Goed ontbijt en avondeten.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds