Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hosteria Tierra de Leyendas - Ushuaia

Een heerlijk kleinschalig hotel! De eigenaars wonen zelf op de bovenverdieping van deze 7 kamers tellende hostería. Maria doet samen met het personeel de receptie en Sebastián is chef in de keuken en verstaat zijn vak. Maaltijden worden bereid met veel nadruk en liefde voor lokale Argentijnse producten. Het hotel heeft een gezellige sfeer en een zeer persoonlijke service. Kamers zijn niet luxe maar wel sfeervol en heel netjes. Het hotel is uitstekend op de hoogte van lokale excursiemogelijkheden en kan perfect adviseren hoe u uw dagen in Ushuaia het beste kunt besteden. Bij hun adviezen ligt de nadruk op kleinschaligheid en excursies die net wat meer van Ushuaia en omgeving laten zien dan de geijkte boottochten en het idiote 'treintje naar het einde van de wereld'. Warm aanbevolen!

Hosteria Tierra de Leyendas is door 34 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,68 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Restaurant en living (foto: Arno Luft)

Hosteria Tierra de Leyendas - Ushuaia


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
In uw programma staat op maandag 12 febr. vermeld dat wij tijdens een boottocht naast aalscholvers en zeeleeuwen ook de kolonie Magelhaenpinguins zullen zien. Tijdens het tochtje van drie uur geen pinguins gezien.
Beoordeling : 5
persoonlijk en informeel
Beoordeling : 3
Slechte bedden, en we vroegen ons af of de eigenaar er nog wel zin in had (soms snel, kortaf en gehaast).
Beoordeling : 5
goede kamer persoonlijke bediening in dit 7 kamer hotel. ze doen ook aan diner , maar dat is wel aardig maar niet goedkoop. beter om de stad in te gaan en met (goedkope ) taxi op en neer te gaan. lopen naar centrum heen is goed te doen , je bent zo'n 40 minuten onderweg
Beoordeling : 5
Zeer goed, goeie keuken, maar 45 minuten lopen buiten het stadscentrum, dus wel erg ver weg. Elke keer taxi nemen was alternatief. Dan liever toch iets meer in het centrum.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds