Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Terra Luna Lodge - Puerto Guadal

De Terra Luna Lodge is een fantastische outdoor-lodge gelegen aan de oevers van het Lago General Carrera. Vanuit de lodge heeft u uitzicht op Monte San Valentín, met 4058 meter de hoogste berg van Patagonië. De sfeervolle houten lodge heeft 4 appartementen voor maximaal 5 personen. Ook zijn er enkele cottages voor groepjes of stelletjes. Vanuit de lodge worden allerlei excursies georganiseerd: van wandelen tot bergbeklimmen en van paardrijden tot relaxen in de 'hot-tub'. Terra Luna is een ideale plek voor reizigers die op zoek zijn naar een plek waar ze relaxen en outdoor-activiteiten kunnen combineren.

Terra Luna Lodge is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Uitzicht vanuit de Terra Luna Lodge

Terra Luna Lodge - Puerto Guadal


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prachtige plaats, goede mogelijkheden om de glacier en het meer te bezoeken, mooie wandelingen. De lodge zelf was luxe, mooi, en goed eten.
Beoordeling : 3
In Puerto Guadal is een hotel een catch-22: je kunt anders nergens heen; dat merk je dan aan de prijzen. Zo werd er een excursie naar een gletsjer aangeboden voor $200 p.p. De tweede ochtend was er geen warm water om te douchen omdat ze geen actie op een storingsindicatie van het pomphuis genomen hadden. Erg kleine douche waardoor douchegordijn tegen je lichaam plakt. De zeep in de douche was op. In bungalow was duidelijk sprake van achterstallig onderhoud. Laden en kastjes van keuken zaten los en sloten niet meer.
Beoordeling : 2
zie hiervoor; anderen waren wél beter in hun behandeling
Beoordeling : 2
Hier hadden we hoge verwachtingen van die niet werden waargemaakt. De Franse jongen die ons (nauwelijks) welkom heette was zelf pas een paar dagen eerder ingevlogen, bleek later. Aanwezig personeel was alleen maar gericht op 2 grote groepen. Eten was de ene dag goed en de andere dag bijzonder slecht. Er was voor ons geen enkele excursie te doen omdat alle personeel was ingezet voor excursies voor de 2 groepen. Een "loslopend" Belgisch koppel deelde onze gevoelens.
Beoordeling : 5
Mooie boomhut! Lekker eten! Mensen waren minder vriendelijk dan in andere lodges. Maar er was op de dag van onze aankomst een gids overleden tijdens een excursie. Dit had ongetwijfeld te maken met de stemming
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds