Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Tacacori Ecolodge - Alajuela

Deze kleinschalige accommodatie ligt ten noorden van Alajuela op een heuvel, op ongeveer 20 minuten rijden van de luchthaven. De eigenaresse Nadine komt uit Frankrijk maar spreekt ook goed Engels. Ze hebben de lodge in 2010 geopend. De 4 cabanas liggen beneden in een prachtig verzorgde tuin met elk genoeg privacy. Elke bungalow heeft een eigen thema; orchidee, Bambu (met hemelbed), pajaros (met mogelijkheid tot 3 bedden) Alle kamers beschikken over een ruime douche, slaapgedeelte heeft grote schuifpuien naar het terras. Er wordt actief aan recycling gedaan en de eigenaren vragen de gasten om hier aan mee te werken. Het ontbijt wordt geserveerd op een mooi terras grenzend aan de woning van Nadine. Goed verzorgd met toast en zelfgemaakte jam, vers fruit en vers fruitsap van de maand. De steile uitgang is wel enigszins een uitdaging voor reiziger die per huurauto reizen. Tacacori is een B&B dus ze serveren geen avondmaaltijden. Nabij ligt echter het goede maar prijzige restaurant van Xandari en het is mogelijk om maaltijden te laten bezorgen mits u dit tijdig aangeeft.

Tacacori Ecolodge is door 9 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,56 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur bij Casitas Tenorio (foto: Arno Luft)

Tacacori Ecolodge - Alajuela


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Heeeeerlijke plek om na te genieten van je geweldige reis!!! Fijne Franse eigenaresse die je in de watten legt. Ik denk dat je er goed kunt dineren. Dit hebben wij niet gedaan, maar het ontbijt was zo fantastisch verzorgd dat ik daar wel een beetje spijt van had. :)
Beoordeling : 5
Prima plek om aan te komen na de reis
Beoordeling : 3
wij zijn heel laat toegekomen (er was nx in de buurt om te eten) en moesten in de nacht vertrekken... voor ons beetje verloren - we zijn er 5u geweest denk ik - en ook een verloren plek/moeilijk te vinden in het donker... we hadden liever kortbij de luchthaven overnacht
Beoordeling : 4
Leuk adres, goed verzorgd, prachtige tuin. We vonden dit adres, samen met Hacienda La Isla, de leukste adressen in Costa Rica(vanwege de kleinschaligheid, heeft onze voorkeur boven grote lodges).
Beoordeling : 5
• Zeer mooi ingerichte ‘casita’ met veel Europese invloeden. Echt overal is aan gedacht. • Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw • Goede tips ontvangen voor gebruik van diner. • Ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. • Gezamenlijke ruimte is ook zeer smaakvol ingericht • Dit logde is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de vulkaan.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds