Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Reiservaringen


Martine, Marc en Natasha - Suriname
...dat ik opslag terug bij jullie zou reserveren.


Over onze Suriname reizen

Reizen in Suriname betekent reizen in een land wat voor meer dan 80 procent bedekt is met tropisch regenwoud. Grote delen van het land zijn alleen per boot of klein vliegtuigje te bereiken. En dan te bedenken dat diep in de binnenlanden talloze kleine nederzettingen van inheemse indianen en marrons te vinden zijn. De laatste zijn de nazaten van Afrikaanse slaven die het harde bestaan op de plantages ontvluchten en zich in het regenwoud vestigen.
Naast de mensen en de natuur is er ook nog de bruisende hoofdstad Paramaribo met z'n vele karakteristieke houten huizen en z'n historie die sterk verweven is met Nederland. Daarbij is het een culturele smeltkroes waar pluriformiteit de regel is. Het succes van deze multiculturele samenleving wordt gesymboliseerd doordat het de enige stad is waar een synagoge en een moskee naast elkaar zijn gelegen.
Warm, gastvrij en heel divers in cultureel en biologisch opzicht, dat is Suriname. We zijn u graag van dienst als u van plan bent dit schitterende land te gaan verkennen.

 
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds