Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Stella AustralisOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Stella Australis


De verschillende huttypen

AAA-Superior (2x)
AAA-Superior
Aan boord van de Stella Australis zijn 2 AAA-Superior cabins. Deze cabins zijn gelegen op het Cabo de Hornos dek en beschikken over een tweepersoonsbed, eigen sanitair, individueel in te stellen verwarming, safe, kast en een groot panoramaraam die vanaf de vloer tot het plafond reikt.
AAA (23x)
AAA
AAA-cabins liggen allemaal op het Cabo de Hornos dek. Ze beschikken over 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed, eigen sanitair, individueel in te stellen verwarming, safe, kast en een groot panoramaraam die vanaf de vloer tot het plafond reikt.
AA-Superior (2x)
AA-Superior
Er zijn aan boord van de Stella Australis twee AA-Superior cabins. Deze cabins zijn gelegen op het Tierra del Fuego dek. Deze cabins beschikken over een tweepersoonsbed, eigen sanitair, individueel in te stellen verwarming, safe, kast en een groot raam.
AA (36x)
AA
AA kamers liggen allemaal op het Tierra del Fuego dek. Ze hebben 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed, eigen sanitair, individueel in te stellen verwarming, safe, kast en een groot raam.
A (34x)
A
A-cabins liggen allemaal op het Magallanes dek. Ze hebben 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed, eigen sanitair, individueel in te stellen verwarming, safe, kast en een raam.
B (3x)
B
B-cabins liggen op het Magallanes dek. Ze hebben 2 eenpersoonsbedden, eigen sanitair, individueel in te stellen verwarming, safe, kast en een raam.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds