Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Stella Australis

De Stella Australis is één van de twee schepen van Cruceros Australis en identiek aan het zusterschip de Ventus Australis. Cruceros Australis is voornamelijk bekend vanwege de organisatie van de succesvolle cruises door de Patagonische Fjorden tussen Punta Arenas in Chili en Ushuaia in Argentinië. De Stella Australis beschikt in totaal over 100 hutten. Alle hutten aan boord zijn vrijwel identiek. De ligging aan boord van het schip maakt het grootste verschil tussen de verschillende hutten.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 210
Lengte van de boot: 89 meter
Aantal cabins: 100
Hutomschrijving: De Stella Australis beschikt over 100 hutten. Vrijwel alle hutten zijn 16,5 vierkante meter groot, hebben twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed, een tafeltje en een stoel, een eigen doucheruimte met wastafel, toilet en douche en een raam. Er zijn 4 Superior Cabins, verdeeld over het AA en AAA dek. Deze cabins beschikken over 20,5 vierkante meter en hebben allen een tweepersoonsbed. De verschillen qua prijs zijn afhankelijk van de ligging op de boot. De goedkoopste cabins liggen onderin het schip op het Patagonia dek (cabins A en B) en hebben derhalve het meeste last van motorgeluiden. Verder is er een verschil in de grootte van het raam. In de AA cabins is het raam groter dan in de A en B cabins, in de AAA cabins is het raam het grootst (vanaf de vloer tot het plafond).
Openbare ruimtes: De Stella Australis beschikt over een restaurant, verschillende lounges, een fitness, een eerste hulp kamer en een groot panoramadek. Daarbij is ook de kapiteinsbrug het grootste deel van de tijd open voor gasten. Let wel de boten hebben geen liften.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Stella Australis hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
top!
Beoordeling : 5
Hut was leuk en comfortabel. Eten goed en drank in overvloed. De logistiek rond de landings zeer goed geregeld. Ook leuk de presentaties aan boord over de natuur en de oorspronkelijke bewoners en de geologie ed.
Beoordeling : 5
Perfect! De ("goedkoopste") A cabin is al prima: je hebt dan een raam vanaf je knie tot het plafond. (duurdere cabins hebben nog lagere ramen). Service is perfect, alle dranken zijn inclusief itt melding van Protours dat je moest bijbetalen voor beverages and wine. Een aanrader.
Beoordeling : 5
Uitstekend. Fraai modern schip. Heel professineel. Goede verzorging.
Beoordeling : 5
Prachtige boot, mooie excursies,
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds