Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Sol y Mar - Santa Catalina

In het 'laid-back' dorpje Santa Catalina, opgebouwd tegen een berg, ligt deze gezellige accommodatie met een spectaculair uitzicht over de kust. Op de top van deze 'berg' zijn het restaurant en het zwembad aanwezig. De kamers zijn netjes en schoon en vóór de kamers kunt u heerlijk genieten in uw hangmat. Eén ding waar u zeker rekening mee moet houden: ook al staat de eigenaar graag klaar om u van boven naar beneden (v.v.) te brengen, de trappen zijn niet op ieder moment te vermijden.

Hotel Sol y Mar is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,33 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Verranda voor de kamers (foto: Anna Houwers)

Hotel Sol y Mar - Santa Catalina


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fantastische locatie en vriendelijke eigenaar die alles voor je wilde doen.
Beoordeling : 4
Aan de rand van het surf dorpje Santa Catalina, boven op een berg, is deze accommodatie gebouwd. Ben je slecht te been, dan is deze accommodatie zeker niet aan te bevelen. Hoewel de eigenaar er alles aan doet om het je zo comfortabel mogelijk te maken (hij rijdt met een 4x4 de berg op en af met bagage etc.) is het toch best een flinke klim. De kamers zijn netjes en hebben A/C en door de ligging boven op de berg is het uitzicht adembenemend. Ook beschikt het hotel over een zwembad :)
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds