Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Sol y Luna - Urubamba

Sol y Luna is een heerlijke accommodatie in de Heilige Vallei van de Inca's in de omgeving van het stadje Urubamba. Het hotel ligt op het platteland en is een heerlijke plek om bijvoorbeeld één of enkele dagen uit te rusten tijdens of na afloop van een reis. U overnacht hier in sfeervolle en heel nette tweepersoonshuisjes met verwarming, airco, mooi sanitair en een eigen terrasje. Houdt u van wat extra comfort dan zijn er ook 'deluxe casitas'. Bij het hotel is het activiteitencentrum Wayra waar ze u kunnen helpen indien u excursies in de omgeving wilt maken zoals tours naar nabijgelegen bezienswaardigheden of meer avontuurlijke excursies als wandelingen, fietstochten en paardrijtochten.

Sol y Luna is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,75 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Standaard casitas in een fraaie tuin (foto: Arno Luft)

Sol y Luna - Urubamba


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
DIt vonden wij het meest ontspannende en mooiste hotel. Heerlijk. Goede restaurants, mooi resort.
Beoordeling : 4
hotel presenteert zich als een verblijfshotel ( spa ) maar lijkt mij in de praktijk een doorgangshuis goede kamer, goede bediening, mooi aangelegd eten relatief duur / excursies erg prijzig./ wij hebben daar geen gebruik van gemaakt en via het hotel een taxi gehuurd. dat werkte uitstekend
Beoordeling : 5
BANGELIJK GOED
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds