Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Siona Lodge - Cuyabeno

De Siona Lodge is een kleinschallige accommodatie met in totaal 10 bungalows, gelegen in het Cuyabeno gebied in het Amazone regenwoud. De ligging aan Laguna Grande is perfect voor het zien van de zonsopkomst en zonsondergang. De accommodatie blinkt uit in persoonlijke aandacht. Zoals in alle lodges in het regenwoud zijn de gidsen kundig en iedereen draagt een steentje bij aan een voor u geweldige jungle ervaring!

Siona Lodge is door 7 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,29 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Siona Lodge Anaconda Bungalow (foto: Anna)

Siona Lodge - Cuyabeno


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Goede prijs kwaliteit verhouding. Eenvoudige lodge, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Fijn dat kok Miguel ook wat engels sprak. Bootjongen Andres (leerde engels) was zeer hulpvaardig en kwam na een paar dagen ook los. Gids Luis was voortreffelijk en zeer begeesterd en kent het oerwoud op zijn duimpje.
Beoordeling : 4
Leuke lodge, enige nadeel was dat de huisjes die ze hadden 2 kamers hadden zonder volledig gescheiden te zijn, de bovenkant was volledig open. Dus als je met 2 stellen in 1 huisje zat, hoorde je echt elk geluidje van elkaar, niet fijn..... Heel vriendelijk personeel, super gids, prima eten. En erg leuke excursies, bijzondere tijd hier doorgebracht.
Beoordeling : 4
Slechts paar uur licht per avond. Totale ervaring zo bijzonder dat we dat vergeven.
Beoordeling : 5
Een paradijs. Zeker als je individueel reist!
Beoordeling : 3
Zeer vriendelijke mensen, heel lekker eten. De excursie naar de indianen was leuk maar toch wel heel commercieel. Voor mij hoefde dit niet. Zoals reeds gemeld werden alle excursies met de motorboot gedaan.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds