Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Selva Verde Lodge - Chilamate/Sarapiqui

De Selva Verde Lodge ligt in het laagland rond Puerto Viejo de Sarapiquí. De lodge heeft een groot eigen terrein met aangelegde tuinen en 46 verspreid gelegen kamers. Er is een ruime eetzaal en een openlucht terras langs de rivier. De rivier is tevens het zwembad. Op het terrein van de lodge leven vele dieren zoals waardoor de lodge een uitstekende optie is voor fotografen. Ook beschikt Selva Verde over een mooi stuk primair regenwoud waar onder begeleiding van een gids kan worden gewandeld.

Selva Verde Lodge is door 11 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,36 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Slaapkamer (foto: Arno Luft)

Selva Verde Lodge - Chilamate/Sarapiqui


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Het was jammer dat we niet in het park konden omdat de hangbrug kapot was. De tuin zelf was zeker de moeite waard. We hebben er de chocolade tour gedaan en deze was erg informatief en lekker :)
Beoordeling : 2
We zaten in een bungalow en dat gedeelte ziet eruit als vergaande glorie. Erg massaal, en de vogel feeders worden niet met aandacht bijgevuld.
Beoordeling : 4
aankomst in het donker en vertrek in het donker ..
Beoordeling : 4
leuke lodge, hier en daar wat outdated, maar mooie tuin/bos met een geweldige plek (balcon) om onder het ontbijt vogels te kijken
Beoordeling : 5
Super locatie en service. Echt een superlocatie om o.a. pijlgifkikkers te fotograferen. Zoals gezegd in de mail ligt het echter langs een drukke weg, wat de nachtrust wat minder maakt. De riveside cabins/appartementen zijn waarschijnlijk rustiger (maar wellicht ook duurder). De gidsen hier waren ook perfect (de nacht excursie leverde ook veel mooie foto's op) en bovendien zijn er voor fotografie veel set-ups in de tuin zelf aanwezig.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds