Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Sea SpiritOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Sea Spirit


De verschillende huttypen

Owner's suite (1x)
Vanzelfsprekend is de Owner's suite de meest luxueuze van alle cabins aan boord van de Sea Spirit. Naast alle faciliteiten die andere hutten en suites ook hebben heeft de Owner's suite een separate lving, een bose geluidssysteem een HD Plasma tv met video, schuifdeuren naar een eigen observatiedeck, een badkuip met jet's, een king size bed in een separate slaapruimte en een bedbank in de living. De Ownerssuite heeft een totale oppervlakte van 50 vierkante meter.
Premium suite (6x)
Een premium suite heeft 2 gescheiden bedden of een king size bed. Alle suites liggen op het Sun Deck en hebben schuifdeur die toegang geeft naar een privé balkon. Verder hebben de premium suites natuurlijk ook eigen sanitair, een koelkastje, een kast, tv/video en sateliettelefoon. De gemiddelde oppervlakte van een premium suite is 32 vierkante meter.
Deluxe suite (8x)
Een Deluxe suite heeft 2 gescheiden bedden of een king size bed. Al deze hutten liggen op het Sports Deck en hebben schuifdeur die toegang geeft naar een privé balkon. Verder hebben deluxe suites natuurlijk ook eigen sanitair, een koelkastje, een kast, tv/video en sateliettelefoon. De gemiddelde oppervlakte van een Deluxe cabin is 25 vierkante meter.
Superior suite (15x)
Een Superior suite heeft 2 gescheiden bedden of een king size bed. Al deze hutten liggen op het Club Deck en hebben een raam wat uitkijkt over een buitengang, eigen sanitair, een koelkastje, een kast, tv/video en sateliettelefoon. De gemiddelde oppervlakte van een Superior suite is 21 vierkante meter.
Classic suite (12x)
Een Classic suite heeft 2 gescheiden bedden of een king size bed. Al deze hutten liggen op het Oceanus Deck en hebben een raam, eigen sanitair, een koelkastje, 2 kasten, tv/video en sateliettelefoon. De gemiddelde oppervlakte van een Classic suite is 23 vierkante meter.
Main deck suite (5x)
Een Main deck suite heeft 2 gescheiden bedden of een king size bed. Al deze hutten liggen op het Main Deck en hebben minimaal 2 patrijspoorten, eigen sanitair, een koelkastje, een kast, tv/video en sateliettelefoon. De gemiddelde oppervlakte van een Main deck suite is 20 vierkante meter.
Triple cabin (6x)
Een Triple Cabin heeft 2 gescheiden bedden en een bedbankje. Al deze hutten liggen op het Oceanus Deck en hebben een raam, eigen sanitair, een koelkastje, 2 kasten, tv/video en sateliettelefoon. De gemiddelde oppervlakte van een Triple cabin is 23 vierkante meter.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds