Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Sea Spirit

De Sea Spirit is zonder twijfel het meest comfortabele / luxueuze schip van Quark Expeditions. Alle hutten aan boord van de Sea Spirit zijn ruim in verhouding tot de kleinste hutten hebben al een oppervlak van bijna 20 vierkante meter. Daarnaast is er in iedere cabin satelliettelefoon aanwezig en heeft de boot een 'open bar'. Ondanks alle comfort en luxe aan boord van de Sea Spirit is het primaire doel om de gasten op een zo mooi mogelijke manier het reisgebied te laten beleven. In die zin valt de Sea Spirit ook nog steeds onder de expeditie-cruises. Dit wordt ook wel geïllustreerd door het feit dat ook aan boord van dit schip het mogelijk is om optionele activiteiten als kajakken en kamperen bij te boeken.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 112
Snelheid: 14 knopen
Lengte van de boot: 90 meter
Bemanning: De crew van de Sea Spirit bestaat uit 94 personen in totaal incl. de gids
Hutomschrijving: De Sea Spirit is het schip waarmee Poseidon Expeditions z'n expeditiecruises organiseert. Het is een zeer comfortabele boot en de cabins/suites zijn ruim tot zeer ruim. De kleinste hutten hebben nog altijd een oppervlak van zo'n 20 vierkante meter. Alle hutten hebben zicht naar buiten, eigen sanitair, een kast, een kluisje, satelliet telefoon, tv en video, een koelkastje, individueel te beheersen temperatuur en een föhn.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Sea Spirit hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
We waren ook met de Sea Spirit naar Antarctica geweest. De staf van Quark was totaal anders, maar de crew van de boot waren nagenoeg de zelfde personen. Het weerzien was hartelijk. Alles was uitstekend verzorgd qua eten, drinken en de hut etc. De expeditiereis liep totaal anders als dat we verwacht hadden. Iedere dag was weer een nieuwe verrassing. Ivm het zeeijs moest de route iedere keer weer aangepast worden. De staf van Quark deed er alles aan om er het beste uit te halen. Ze hebben dit keurig gedaan! We hebben gezien wat we wilden zien.
Beoordeling : 5
Zie boven. Luxueus schip, uitstekende voorzieningen, vooral het eten en drinken was erg goed verzorgd.
Beoordeling : 5
Een prachtige boot, personeel erg vriendelijk!!
Beoordeling : 5
Ik hoop dat wij ooit nog andere mooie bestemmingen met dit schip mogen bezichtigen. Fantastisch!!!! (zie ook bij quark expeditions)
Beoordeling : 5
Uitstekende accomodatie, eten, bediening en dekbemanning (hulp bij Zodiacs). Minpunt: bedden niet geborgd waardoor nogal wat gewonden na zware storm. Bedden vlogen lucht in, geen hekje erlangs of veiligheidsgordels. On-be-grijp-e-lijk in dat gebied.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Sea Spirit. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Sea Spirit.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds