Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Sea Lion Lodge - Sea Lion Island

Waar of je ook bent op aarde er zijn maar heel weinig hotels met een pinguïnkolonie in de 'achtertuin'. Bij de Sea Lion Lodge is dat wel het geval. Sea Lion Lodge is het meest professionele accommodatie op het camp (platteland) van de Falkland Eilanden. Er is een ruime living een goed restaurant en uitstekende kamers. Te voet kun je vanuit de Sea Lion Lodge naar kolonies met zeeolifanten, zeeleeuwen, rockhopper pinguins, koningsaalscholvers, ezels- en magelaanse pinguïns, reuzenstormvogels en meer.

Sea Lion Lodge is door 24 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De living (foto: Arno Luft)

Sea Lion Lodge - Sea Lion Island


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
prima eigenaar die veel van natuur afweet. Prima eten.
Beoordeling : 4
Prachtige plek, mooie wandelingen gedaan. Moesten 1x ons best doen om ons met de jeep af te laten zetten a/h einde van het eiland. Vervelend was toilet slaapkamer die we niet konden gebruiken voor een grote boodschap. Konden ze ook niet oplossen met de mededeling dat ze hier nog aan moesten werken. Maar heel blij met de keuze voor Sea Lion. En heerlijk naast het vliegveld.
Beoordeling : 4
De lodge is goed. Kamer was prima, alleen erg klein bed. Keukenpersoneel erg vriendelijk. Eten beetje eentonig. De eigenaren waren wat afstandelijk, maar wel behulpzaam.
Beoordeling : 5
Prachtige locatie, mooi eiland, goed om jezelf te redden, verdwalen is niet mogelijk.
Beoordeling : 5
Uitstekende Lodge. Goed eten.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds