Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Santa Cruz Plaza - Colchagua, Santa Cruz

Heel sfeervol hotel in koloniale stijl. Mooie kleine hoekjes en sfeerelementen zoals glas in lood ramen en schilderingen. Het hotel is zeer centraal gelegen aan het levendige Plaza de Armas van Santa Cruz. Goede sfeervolle kamers en uitstekende service. Andere faciliteiten van het hotel zijn een restaurant, ontbijtzaal, zwembad en een spa. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van de Colchagua vallei met z’n vele wijnhuizen. Bij het hotel is ook een kantoortje gevestigd van RutaCruz, een touroperator die kan bemiddelen voor wijnproeverijen en wijntoers in de omgeving.

Hotel Santa Cruz Plaza is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,60 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De lobby (foto: Arno Luft)

Hotel Santa Cruz Plaza - Colchagua, Santa Cruz


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prima hotel, mooie uitstraling, kamer met zicht op pleintje. Beetje jammer dat er de tweede dag een heel grote (bedrijfs-)groep (150 man?) was. Die bepaalde toen de sfeer. Ook het eten in het restaurant viel ons een beetje tegen;we hadden hoge verwachtingen door de menukaart en de ambiance. Maar toch: goede herinneringen aan dit hotel en de omgeving.
Beoordeling : 5
Erg mooi hotel, zeer goede locatie, vriendelijke mensen. Restaurant wel wat massaal.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds