Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Sandoval Lake Lodge - Tambopata

Sandoval Lake Lodge is prachtig gelegen aan het oevers van het werkelijk schitterende Lago Sandoval. Het is de enige accommodatie direct aan het meer. In totaal zijn er 25 kamers voor maximaal zo'n 50 gasten. De eetzaal en openbare ruimten van de lodge zijn prettig ruim. De kamers hebben elektrisch licht, muskietennetten, een ventilator en eigen sanitair. Een nadeel is dat ze aangrenzend aan elkaar in twee vleugels aan het hoofdgebouw liggen. Dit betekent wel dat ze nogal gehorig zijn. De lodge zou dit graag aanpassen maar omdat Sandoval Lake sinds enkele jaren vrij stricte bescherming geniet mag de lodge niet verbouwen. Wilt u een luxe lodge dan is Sandoval Lake Lodge niet de meest geschikte. Is uw doel in het regenwoud om te genieten van de prachtige natuur dan is Sandoval Lake Lodge wat ons betreft een echte aanrader.

Sandoval Lake Lodge is door 41 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,20 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Fraai verscholen in het bos langs Lago Sandoval (foto: Arno Luft)

Sandoval Lake Lodge - Tambopata


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prachtig gelegen. De open verbinding van alle kamers onder één dak geeft je wel het gevoel dat je moet fluisteren op je kamer. Toch zou ik er opnieuw voor kiezen
Beoordeling : 4
Eenvoudige lodge in de jungle, leuk personeel, betrokken. Goed eten. We hebben een regenstormnacht met onweer gehad,omdat er alleen gaas voor de "ramen"zit en geen glas ,wel water in de kamer, een vleermuis en water langs de muur bij de elektriciteitsleiding. Licht / elektriciteit gaat 's avonds om 22.00 uur uit, ecologisch. Geen Wifi, matig bereik, ook sms-en lukt niet altijd.
Beoordeling : 4
De beperkingen van de lodge (gehorig, warm, stopcontact dat niet werkte) worden ruimschoots goed gemaakt door de gastvrijheid van de uitbaatster "Erica from South America". We mochten onze batterijen opladen in haar kantoortje en ook zij zorgde voor een ontbijtpakket toen we al heel vroeg moesten vertrekken.
Beoordeling : 4
behalve eentonig menu bij lunch en diner. Vriendelijk personeel
Beoordeling : 5
Prima hotel, waren meer toeristen en alle kamers lagen tegen elkaar met open plafonds. Kamers waren prima en het eten was ook goed. In het hotel had je niet het idee dat je in een toeristisch gebied zat. Daarbuiten wel (veel dagjesmensen)
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds