Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Sacha Lodge - Rio Napo

De Sacha Lodge is één van Ecuadors beste regenwoudlodges gelegen in het gebied van de Lower Napo. De Lodge is gelegen aan het Pilchicocha meer en beschikt over 26 sobere maar nette kamers, allemaal voorzien van muskietengaas en eigen douche / toilet. Boven het hoofdgebouw is en soort look-out gebouwd met een goed uitzicht over Laguna Pilchicocha. Door z'n spectaculaire hoog boven het woud uitstekende Canopy walkway is Sacha Lodge een uitstekende locatie voor vogelaars.

Sacha Lodge is door 10 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,70 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De spectaculaire canopy walkway van Sacha (foto: Arno Luft)

Sacha Lodge - Rio Napo


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Een ontzettend luxe lodge met fantastisch eten en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Verder ook echt een schitterende plek. Enige minpuntje was dat we graag van tevoren betere informatie gehad zouden hebben van de mogelijkheden en onmogelijkheden. Dan hadden we waarschijnlijk ook speciaal om een gids gevraagd die gespecialiseerd is in vogels.
Beoordeling : 5
Vooral de keus in het eten was geweldig!
Beoordeling : 5
zie boven
Beoordeling : 4
Leuke lodge met goede faciliteiten. Goed verzorgde maaltijden. Enthousiaste gidsen, die zelf blij zijn met elk beestje dat ze je kunnen aanwijzen.
Beoordeling : 4
Als acco prima, goede voorzieningen en het eten was erg goed. De gids wist en zag veel maar was in de omgang met de mensen in de groep wat autoritair.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds