Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Rumi Punku - Cusco

Rumi Punku is een net en sfeervol middenklasse hotel op ongeveer 5 minuten lopen van het Plaza de Armas van Cusco. Het hotel is gevestigd in een oud koloniaal pand en is bijna een stadje op zich met een doolhof aan gangen, pleintjes, kamers, zithoekjes, etc. De kamers zijn goed, zeer schoon en hebben alle nette badkamers, een minibar en goede bedden. Tot de algemene faciliteiten van het hotel behoren een lounge, een restaurant, verschillende zitjes en patio's, een kleine gym en een jacuzzi.

Hotel Rumi Punku is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,60 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Sfeervolle binnenplaats (foto: Arno Luft)

Hotel Rumi Punku - Cusco


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Het beste hotel waar we gelogeerd hebben. Hele goede service, prachtige kamers, uitgebreid en lekker ontbijt, goede ligging en een lekkere "spa". TOP!!! De extra centen meer dan waard na zo'n lange reis.
Beoordeling : 4
Goed maar niet de meerprijs waard. Personeel bijzonder chagrijnig. Wel een goed ontbijt.
Beoordeling : 5
Een aanrader voor in Cusco.
Beoordeling : 4
Prachtig hotel, uitstekend ontbijt. Zeer goede service van het personeel. Mijn schoonzus en haar familie mochten zich voor de bruiloft zonder problemen in het hotel omkleden. Enige minpunt was dat de douches niet altijd warm water gaven en soms maar heel weinig water.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds