Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Robert's Grove - Placencia

Robert's Grove is een lay-back resort gelegen op de "strip" van het schiereiland Placencia. U kunt uw dagen hier ontspannen doorbrengen aan de rand van een van de zwembaden of aan het strand. Robert's Grove ligt namelijk direct aan een prachtig strand. Het resort is zodanig opgezet dat het veel privacy biedt. Geniet van een heerlijke maaltijd in het Seaside restaurant of een drankje in de bar. Het personeel kan u tevens prima adviseren over de tours die vanuit Placencia gemaakt kunnen worden.

Robert's Grove is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,33 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Roberts Grove (foto: Arno Luft)

Robert's Grove - Placencia


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Accomodatie prima. Erg grote kamer. Schoon. Twee keer per dag house keeping (!). Alleen jammer dat we een twee persoonsbed hadden. Misschien kon het niet anders, maar we wisten het niet.
Beoordeling : 4
Ons Eerste en enige welkomsdrink- Grootschalig hotel . Maar toch Zeer vriendelijk en informatief-behulpzaam personeel. Wel raar dat je in een 5* hotel moet betalen voor een gebakken eitje bij het ontbijt (maar dit stond op de kaart vermeld=dus geweten) Wisten niet dat exursie in prijs was inbegrepen
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds