Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Rio Tico Safari Lodge - Ojochal

Een verblijf in de Rico Tico Safari Lodge is een 'glamping' ervaring te midden van met regenwoud begroeide bergen. De accommodatie wordt gerund door een gastvrij Nederlands gezin. Alle negen hutten zijn voorzien van een privé badkamer en comfortabele bedden. Vanuit de lodge loop je zo naar de kristalheldere rivier en in het regenwoud aan de overzijde van de rivier, kun je op eigen gelegenheid mooie wandelingen maken. Je kunt hier brulapen, luiaards, kleine felgekleurde kikkertjes en diverse vogelsoorten tegenkomen.

Rio Tico Safari Lodge is door 10 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,70 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Entree van de lodge (foto: Rio Tico Safarilodge)

Rio Tico Safari Lodge - Ojochal


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Ver van de bewoonde wereld (of althans, zo voelt het, want met ca. 20 min. over een hobbelige bergweg ben je alweer in het dorp) is deze gezellige lodge gevestigd. De safari tenten zijn netjes onderhouden en bieden ook comfort met de privé badkamer. Zelf heb ik extra genoten van de kletterende regen op het tentzeil 's nachts. Geweldig :)
Beoordeling : 5
Mooie safaritent. Eigenaar is Nederlands en erg behulpzaam. Geen mogelijkheden voor lunch of diner maar een reservering in het naastgelegen dorp in een leuk restaurant werd door de eigenaar voor ons geregeld.
Beoordeling : 5
Een schitterende locatie, mooi ingerichte safaritenten gelegen aan een sterk stromende rivier, goed ontbijt. Nederlandse eigenaar welke ons enkele leuke tips heeft gegeven.
Beoordeling : 4
Mooie plek alleen jammer dat de tenten door de hoge luchtvochtigheid gaan stinken...! 1 nacht is hier wel voldoende.
Beoordeling : 5
De tenten ruiken schimmelig door al het vocht en zijn wel heel erg donker, maar de rivier voor de deur waar je in kan badderen en de rust maakt dat weer helemaal goed. Cees heeft de buurman gecharterd voor een kayaktocht voor de mangrove: een absolute aanrader! Jaime is rustig, weet veel en deelt graag kennis. We kayakten met z'n drietjes wat minsten de helft bijdroeg aan het plezier. Ontbijt is perfect.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds