Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Lodge Paine Grande - Torres del Paine

Lodge Paine Grande is de grootste van de refugio's in het Nationale Park Torres del Paine. In het verleden was dit een blokhut stijl refugio maar tegenwoordig is het meer een hotel dan een berghut. Netjes en redelijk comfortabel. Overnachtingen vinden nog wel steeds plaats in slaapzalen waarvoor bezoekers zelf een slaapzak dienen mee te nemen. Lodge Paine Grande ligt op een ideale plek in het park; vanuit de lodge kan te voet de Grey gletsjer en de Valle Francés worden bezocht.

Lodge Paine Grande is door 25 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,72 op een schaal van 1 tot 5.

 

Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
erg groot, prima.
Beoordeling : 4
Wij vonden hem een beetje te groot waardoor het minder gezellig was. Eten,douche en bed waren goed
Beoordeling : 3
niet zo schoon sanitair, groter en commerciëler en daardoor onpersoonlijker Eten was matig en moest je in de rij staan, lang wachten
Beoordeling : 3
Voor een refugio ok. 6p slaapkamer, behoorlijk slecht eten. Heel veel mensen. Geen idee wat we hiervoor betaald hebben, maar zal snel teveel geweest zijn voor wat we ervoor kregen. Maar de plek is uniek dus ze kunnen het maken.
Beoordeling : 5
De eerste refugios (Paine Grande) waren groot en relatief luxe. Prima slaapcomfort. Het eten was hier gemiddeld, het lunchpakket ok, maar door het broodje matig. Het broodje kip was kaal en niet zo lekker. De houdbare yoghurt was ook echt niet lekker. Gelukkig hadden we zelf nog brood bij ons voor de lange 3e dag.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds