Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

RCGS ResoluteOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan RCGS Resolute


De verschillende huttypen

Main deck Triple (6x)
De triple cabins liggen alle op deck 3 en krijgen buitenlicht via een patrijspoort. Deze cabins hebben twee enkele bedden op de grond (die tot tweepersoonsbed kunnen worden samengevoegd) en een uitklapbaar bed aan de muur. Er is een tafeltje, stoel en flink wat kastruimte. De cabin heeft eigen sanitair en een flatscreen televisie met entertainment is aanwezig.
Twin private cabin (24x)
De twin private cabins liggen alle op dek 4 en hebben in plaats van een patrijspoort een raam. Daarnaast is er een lounge bank bij het raam, een tafeltje en een stoel. Vanzelfsprekend hebben ook deze cabins privé sanitair en een flatscreen tv.
Superior Cabin (10x)
De superior cabins hebben vergelijkbare faciliteiten en een vergelijkbaar oppervlak als de twin private cabins maar ze liggen op dek 5 in plaats van op deck 4
Superior plus cabin (22x)
De superior plus cabins hebben hetzelfde oppervlak als de superior cabins maar ze liggen midscheeps op dek 5 in een relatief stabiel deel van het het schip. Daarbij liggen ze dichtbij de observation lounge met het 360 graden uitzicht en de restaurants.
Shackleton Suite (8x)
Ook de shackleton suites hebben dezelfde oppervlakte als de andere tweepersoons cabins. Ze liggen op dek 6 en bieden eenvoudig toegang tot de brug van het schip, het buitendek en de bistro. De bedden in de Shackleton suite hebben speciaal luxe linnen.
One Ocean Suite (4x)
De One Ocean Suites zijn de meest comfortabale suites aan boord van de Resolute. Zij hebben alle faciliteiten van de Shackleton suite en daarnaast een sanitair met een douche en een bad en een prettige zithoek met een groot raam.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds