Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Deze boot is (momenteel) niet meer actief in Antarctica. In de linkerkolom vindt u een overzicht van boten die op dit moment wel expeditiecruises in Antarctica uitvoeren.

RCGS Resolute

De RCGS Resolute is één van de meest luxe schepen uit ons aanbod. Echter in tegenstelling tot veel andere luxe cruiseschepen hebben de programma's van de RCGS Resolute wel echt een expeditiekarakter. Het comfort aan boord en de faciliteiten zijn uitstekend en daarnaast is er heel veel aandacht voor de beleving van het reisgebied. Zo zijn er voldoende zodiacs aan boord om alle passagiers tegelijk mee te nemen op excursie en is er aan boord altijd een deskundige expeditiestaf aanwezig die lezingen geeft over achtergronden bij het te bezoeken reisgebied.

Voor het seizoen 2019/2020 gaat de RCGS Resolute Stanley gebruiken als basis in plaats van Ushuaia. De cruiseprijs zelf wordt hierdoor lager maar het betekent wel dat voor alle cruises die daar starten een verplichte chartervluchtentoeslag geldt van usd 495 per enkele reis Santiago - Stanley. Een bijkomend voordeel is dat u zonder meerkosten eenvoudig een Antarctische cruise met enkele dagen op de Falklands zou kunnen verlengen.

RCGS Resolute NIET MEER BOEKBAAR
De RCGS Resolute kan niet meer via ons geboekt worden. One Ocean Expeditions heeft in 2019 faillissement aangevraagd en alle vertrekdata zijn geannuleerd.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 146
Snelheid: 16 knopen
Lengte van de boot: 122 meter
Aantal cabins: 88
Openbare ruimtes: De RCGS Resolute heeft een grote variëteit aan openbare ruimtes. Zeker gezien het maximum van 'slechts' 146 passagiers wat One Ocean Expeditions hanteert voor dit schip. Er is een mooi theater/lezingenzaal, een observation lounge, een bar en twee restaurants. Daarnaast zijn er ruime buitendekken, een zoutwaterbad, een whirlpool en een gym. Verder zijn er 14 zodiacs zodat alle passagiers tegelijk aan land kunnen.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de RCGS Resolute. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de RCGS Resolute.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds