Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Posada del Ángel - Cuenca

De Posada del Ángel is een eenvoudig maar sfeervol en heel prettig hostal in het centrum van Cuenca. Nette kamers, frisse kleuren en een heel persoonlijke benadering omdat de eigenaars het hotel (meestal) zelf runnen. Voor het diner moet u de stad in, maar het ontbijt wordt geserveerd in een heldere en ruime ontbijtruimte.

Posada del Ángel is door 40 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,35 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Gezellige patio (foto: Minke Steintjes)

Posada del Ángel - Cuenca


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prima hotel, goede locatie ook. En wat wij aangenaam vonden: erg aardige ontvangst en goede service. Het inpandige restaurant was het beste van deze reis.
Beoordeling : 3
Mooi hostel in het midden van de stad. Wel gehorig in de stad en door restaurant in het hostel. Voelt een beetje als oude glorie.
Beoordeling : 5
Prima, schoon, vriendelijk en goed ontbijt.
Beoordeling : 5
Erg sfeervol en karakteristiek, vriendelijk personeel.
Beoordeling : 4
Sfeervol hotel. Lastig om te komen, omdat de er een belangrijke straat is afgesloten. Wij hadden een kamer aan de binnenplaats waar ook het ontbijt was waardoor het 's ochtends nogal rumoerig was. Het eten in het restaurant was heerlijk. Het ontbijt basic.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds