Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Portofino Beach Resort - Ambergris Caye

Portofino Beach Resort ligt langs de meer ongerepte noordkust van Ambergris Caye. Het is een rustiek en laid back resort dat wordt gerund door Sandra en haar man Jan. Laid back is het woord wat het meeste past bij deze gezellige en sfeervolle accommodatie. Wie een strak resort wil waarin alles precies op zijn plaats zit moet misschien niet naar Portofino, maar wie op een relaxte manier wil genieten van de schoonheid van de Belizeaanse Cariben kan hier perfect terecht. Avontuurlijk, comfortabel, sfeervol en heel gemoedelijk. Vanuit Portofino kunnen alle mogelijke excursies worden geboekt en de prachtige snorkelplek van Mexico Rocks ligt op slechts 20 minuten kajakken van het resort.

Portofino Beach Resort is door 9 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Standaardkamer (foto: Arno Luft)

Portofino Beach Resort - Ambergris Caye


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Lower mansion was niet helemaal ideaal want enorme stankoverlast van zeewier daar en ook heel gehorig als er bovenburen waren. Best duur om naar San Pedro te gaan dus voelden ons een beetje opgesloten daar Wel super lekker restaurant
Beoordeling : 3
matige airco
Beoordeling : 5
Heerlijk, heerlijk, heerlijk. We voelden ons Maxima en Alexander op werkbezoek. Ontvangen met bloemen en koude doeken. Meteen daarna een cocktail in de hand gedrukt. Prachtige suite, lekkere ligstoelen en ligbedden. Uitzicht was een plaatje. We hebben als extra een snorkeltrip naar Mexico Rock geboekt. Je kunt daar niet meer naar toe peddelen. Het is beschermd natuurgebied geworden. Vond het er prachtig snorkelen. Roggen als matrassen en een hele gezellige schildpad (Tequila) Ik moest Arno nog de hartelijke groeten doen van Sandra.
Beoordeling : 4
Kamers hebben onderhoud nodig en in verhouding is deze plek erg duur met alle voorgaande.
Beoordeling : 5
Heel luxe onderkomen. Prachtige locatie zo aan t helder blauwe water op kano afstand van Mexican Rocks. Jammer dat er weinig restaurants in de buurt waren. Vriendelijk personeel. Schoonmaakster was wat overijverig door ongevraagd kleding te gaan wassen. Die luxe zijn wij niet gewend en was in dit geval ook ongewenst.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds