Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Reiservaringen


Karen den Braven en familie - Peru
We hebben alles gedaan wat we van tevoren wilden doen!

Karin en Freddy de Jonge - Peru
Wij hebben genoten van begin tot eind!!!

Vicky, Fons, Annie & Thierry - Peru
We kunnen Ander Licht zeker aanbevelen bij anderen...

Reizen naar Peru

Peru is een geweldige bestemming, en door Peru reizen een geweldige ervaring. Tot de meest indrukwekkende landschappen en natuurgebieden van 'het land van de Inca's', behoren de imposante bergen van de Cordillera Blanca, het op 3700 meter hoogte gelegen Titicaca meer, de indrukwekkende Colca Canyon en de regenwouden rond Iquitos en in het zuidelijke Amazonegebied.
Peru is daarnaast buitengewoon rijk bedeeld met de overblijfselen van talloze oude culturen. De Inca-ruïnes rond de stad Cusco, met als absolute topattractie de Machu Picchu, zijn natuurlijk de bekendste maar ze vormen slechts het topje van Peru's culturele ijsberg. Zo liggen er in het kustgebied rond Trujillo en Chiclayo schitterende ruïnes van de Moche cultuur, in het hoogland rond Chachapoyas de immense ruïnestad Kuelap en ten zuiden van Lima de befaamde Nazca-lijnen. Veel steden hebben een prachtig koloniaal hart, met sfeervolle straatjes en indrukwekkende barokke kerken.
Peru heeft ook een prima infrastructuur met vele goede en sfeervolle hotels, hosteria's en lodges. Niet alleen in de steden maar ook in of nabij Peru's mooiste landschappen en natuurgebieden. De mogelijkheden om te reizen in Peru zijn eigenlijk té uitgebreid maar, Ander Licht Reizen is een echte specialist in Peru reizen en we wijzen u graag de weg!

 
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2018 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds