Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Pebble Lodge - Pebble Island

De Pebble Lodge is een perfecte accommodatie voor de verkenning van één van de mooiste eilanden van de Falklands. Gastvrouw Riki Evans runt dit mooie en sfeervolle hotel. Gasten kunnen relaxen in een ruime en gezellige living. De kamers zijn heel netjes afgewerkt en 'spotless'. De boeiendste plekken van het eiland liggen vrij ver van de Pebble Lodge maar bij een verblijf in de Pebble Lodge zijn altijd excursies over het eilanden inbegrepen.

Pebble Lodge is door 10 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur (foto: Arno Luft)

Pebble Lodge - Pebble Island


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prima, eigenaar heet trouwens Rikkii (weet niet hoe je het schrijft en geen Alan). Aardig en behulpzaam
Beoordeling : 5
Echt een hele leuke Lodge. Riki de eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. De eerste dag waren we met een grote groep Argentijnen. Daarna waren we de enige gasten, dat was wel een belevenis. Het eten is erg goed, elke dag weer wat anders. Josh heeft ons 2 dagen rondgereden op het eiland en niets was te veel. Als we langer wilden blijven bij de pinguïns geen probleem. Kamer was erg groot met een geweldig uitzicht.
Beoordeling : 5
Hier is de beste kok, Lewis, te vinden. Ook hier waren we helemaal alleen als toerist. De eigenaar/uitbater was door ziekte enkele dagen in Stanley dus waren we er alleen met de kok en een gids. Omdat we er reeds om 10h30 waren, hebben we een extra halvedaguitstap bijgeboekt aan 30 pond per persoon. De landing met de FIGAS was hier ook spannend omdat dit door de nattigheid niet goed lukte en we bijna in zee terecht kwamen. We konden net op tijd opnieuw opstijgen. Het leuke hier ook was dat je kaartjes en postzegels kon kopen.
Beoordeling : 5
Prachtige locatie, lekker eten en super gids bij de uitstappen.
Beoordeling : 5
fantastisch eten als bonus.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds