Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Parrot Cove Lodge - Hopkins

Parrot Cove Lodge is een heerlijk kleinschalig hotelletje langs het strand nabij de Garifuna nederzetting Hopkins, langs de zuidkust van Belize. Er zijn drie kamercategorieën: Pool Side kamers (met Queensize bedden), Ocean View Deluxe kamers (met Kingsize bedden en een privé balkon) en Ocean View Junior Suites (met een Kingsize en een Queensize bed; eveneens met privé balkon). Alle kamers zijn voorzien van airco en een fan. De kamers liggen alle bij een soort van patio rondom het zwembad. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van fietsen, kajaks en paddle boards. Parrot Cove Lodge heeft een uitstekend restaurant: "Chef Rob's", waar de Nederlandse kok Rob Pronk de scepter zwaait.

Parrot Cove Lodge is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,00 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Zwembad en patio van de Parrot Cave Lodge (foto: Arno Luft)

Parrot Cove Lodge - Hopkins


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Er was wat gedoe met een lekkage waardoor we niet gelijk de kamer konden betrekken die gereserveerd was. Dit is goed opgelost. Ligging is heerlijk: aan zee. Lekker eten 's avonds. Ontbijt was minder. Stoffige weg om ergens te komen was ook minder. Gastvrouw Corrie is een geboren 'regelaar', in de goede zin van het woord. Zij tipte ons over een avond trip met een boot door de lagoon met lumicentie (of zoiets) effect in het water. Schitterend! Zij regelde ook een prachtige snorkeltrip voor ons. Wat misschien handig is voor volgende gasten: de geldautomaat van Hopkins is veelvuldig buiten bedrijf. Je kunt beter Beliziaanse dollars pinnen op het vliegveld. Wel opletten: Beziaanse dollars worden in Nederland niet geaccepteerd (als je ze overhoudt).
Beoordeling : 4
Heel goed om nog een paar dagen uit te rusten, zoals de bedoeling was. Mooi strand met hangmatten en ligbedden. We waren daar zo goed als alleen. Super, want wij hoeven geen lawaai van jetski´s enz. Mooie pier met een zitplaats aan het eind, die we bijna voor ons alleen hadden. Heel aangenaam zwembad, waar we ook bijna altijd alleen waren. De eigenaars hebben een uitstekende keuken. Het aangenaamste is het kleine grillrestaurantje beneden aan het strand. De gerechten zijn heel vers en schitterend gedecoreerd. De eigenaars zijn uitstekende koks, maar over de natuur weten ze niets. We wilden nog een uitstap naar Jaguar Reserve. Ze hebben ons aan een zeer bekwame gids geholpen voor een gunstige prijs maar op het compleet verkeerde tijdstip. De gids zei zelf dat ze ons rechtstreeks met hem hadden moeten laten afspreken om het geschikte tijdstip te bepalen voor wat we wilden doen. Eigenlijk verwacht ik dat iemand die zo´n zaak runt, een basiskennis heeft van wat er daar mogelijk is. Op zaterdag vertrok iedereen naar een evenement. Alleen de kok bleef in het hotel en een paar mensen personeel. Enkele mensen checkten in, ze moesten het met de kok stellen. Op zondag hebben wij onze sleutel moeten achterlaten bij een man die daar rondliep en niet eens aan onze chauffeur kon zeggen of wij effectief daar waren. Hij wist niet eens dat er die morgen iemand ging vertrekken. Ik vind het heel eigenaardig dat je niet 1 verantwoordelijk persoon achterlaat voor de gasten. De kamer was zeer ruim en verzorgd met groot balkon en zicht op zee. We hadden 2 bedden gevraagd. Het tweede bed was echter een sofa die je kon uittrekken. Slechte matras waar je steeds in een soort gleuf rolde. Ik begrijp niet dat ze in zo´n gigantische kamer met werkelijk alles erop en eraan niet een fatsoenlijk tweede bed zetten.
Beoordeling : 4
Kwamen volgens hun boeking een dag te laat aan. Moesten daarom ook de volgende ochtend dadelijk mee op exusie naar Jaguar reserve. Zeer behulpzame en vriendelijke ontvangst-mensen .Niet zo mooi gelegen ( maar wel propere) kamer's rond een zwembad met zuiveringsinstllatie. mooi strand , leuk restaurant. Leuk kleinschalig.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds