Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Panama > Bouwstenen > Luxe op San Blas

Luxe op San Blas


Een hele bijzondere plek om uw rondreis door Panama op een comfortabele en relaxte manier af te sluiten is in een lodge op één van de bounty eilanden van de San Blas-archipel, leefgebied van de Kuna indianen. Hier kunt u heerlijk uitrusten en nagenieten van alle avonturen tijdens uw reis. Natuurlijk hoeft u niet drie dagen in een hangmatje te liggen want tijdens uw verblijf op de archipel worden er verschillende activiteiten vanuit de lodge aangeboden. Zo kunt u de onderwaterwereld gaan verkennen, een boottocht maken langs de eilanden en mangrovebossen en zijn er meerdere excursies waarbij u kennis maakt met de lokale inwoners; de Kuna's.


DIASHOW

Korkidup Isla Pelicano

Luxe op San Blas

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Naar de San Blás eilanden

's Ochtends zeer vroeg wordt u naar de luchthaven van Panama City gebracht voor de ongeveer één uur durende vlucht naar de San Blás-archipel. Bij aankomst wordt u opgewacht en vervolgens per boot naar de lodge gebracht. De komende dagen gaat u hier genieten van al het moois wat de archipel te bieden heeft. De eilandengroep bestaat uit enkele grote eilanden en ongeveer 360 kleine eilandjes, en op één van die eilandjes verblijft u de komende dagen, wat een privé eilandje is.
Overnachting: lodge op basis van volpension en twee excursies

Dag 2 Excursiemogelijkheden in San Blás

De Kuna indianen zijn de inwoners van de eilanden in de San Blás-archipel en vandaag gaat u hiermee kennis maken. Deze stam heeft haar eigen wetten en regels, die in sommige gevallen afwijken van die van Panama en zelfs haar eigen vlag. Een heel bijzondere stam om te ontmoeten dus. U bezoekt vandaag een traditionele Kuna gemeenschap en begraafplaats.
's Middags staat in het teken van birdwatching en gaat u met een gespecialiseerde gids op pad om vogels te spotten. U heeft de kans op het zien van o.a. de toekan, kolibri, papegaai en pelikaan.

NB. De genoemde excursies kunnen verschillen met de werkelijkheid. Er wordt n.a.v. het weer en de wensen van de klanten bepaald welke excursies er gemaakt worden.
Overnachting: lodge op basis van volpension en twee excursies

Dag 3 Excursiemogelijkheden in San Blás

De Kuna indianen gebruiken veel producten uit de natuur voor de bouw van huizen en boten, maar ook voor natuurlijke medicijnen. Tijdens een wandeling door het bos leert u op een geheel andere manier naar het bos te kijken en tevens heeft u kans om zoogdieren, reptielen, insecten en vogels te zien.
De San Blás eilanden hebben veel witte zandstranden met kristalhelder water waarin koraalriffen en haar bewoners leven. In de middag gaat u de onderwaterwereld goed bekijken tijdens een snorkeltour.

Andere mogelijke excursies tijdens deze dagen zijn een boottocht door de mangrovebossen, vissen, een bezoek aan omliggende eilanden en wandeling naar een waterval.
Overnachting: lodge op basis van volpension en twee excursies

Dag 4 Terug naar Panama City

Vroeg in de ochtend wordt u per boot teruggebracht naar de luchthaven, vanwaar u terugvliegt naar Panama City. Hiermee eindigt uw verblijf in de San Blás-archipel.

Algemene informatie

Een comfortabel verblijf op één van de eilanden in de San Blas-archipel

 • code PA0003
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 1.000 - € 1.500
 • reisduur 4 dagen
 • niveau 1
 • comfort 3
 • startpunt Panama City

accommodatie
U verblijft in een uitstekende lodge op basis van volpenion

vervoer
U wordt per boot van de luchthaven naar de lodge gebracht.

reisgezelschap
individueel met de aangeboden excursies in internationale groep

minimaal 2 deelnemers

reisperiode
De San Blas Eilanden zijn het hele jaar goed te bezoeken


Let op!
Het verblijf in de San Blás Archipel is zowel in te korten als uit te breiden en er zijn meerdere lodges op verschillende eilanden te reserveren.


Inbegrepen
 • vluchten Panama City - San Blas v.v.
 • airporttransfers bij aankomst en vertrek
 • overnachtingen op basis van volpension
 • mineraalwater tijdens de maaltijden
 • aangeboden excursies
 • Guna Yala tax
Niet inbegrepen
 • overige excursies
 • eventueel huur snorkeluitrusting
 • kosten overbagage tijdens vluchten
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds