Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Panama > Bouwstenen > Relaxen op de Pearl Islands

Relaxen op de Pearl Islands


Bent u op zoek naar parelwitte stranden, kristal heldere zee en rust? Dan is een verblijf op de Pearl Islands iets voor u! Deze eilandengroep ligt op een half uur vliegen van Panama City en is genoemd naar de vele parels die in de omringende zee zijn gevonden en waar in het verleden veel om gevochten is. Misschien vindt u tijdens het snorkelen wel een parel!


DIASHOW

Pearl Islands

Relaxen op de Pearl Islands

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Naar de Pearl Islands

Dit relax-arrangement op de Pearl Islands start met de vlucht naar deze eilandengroep vanaf Panama City. Na deze korte vlucht wordt u vanaf het vliegveld naar uw accommodatie gebracht en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De Pearl Islands bestaan uit heel veel eilandjes waarvan de helft niet eens een naam heeft gekregen om ze zo klein zijn. De naam van deze archipel komt van de vele parels die in de omliggende zee zijn gevonden en waar in het verleden veel om gevochten is. Dit is dé plek als u op zoek bent naar parelwitte stranden, helder blauwe zee, goede snorkelplekken en rust. U verblijft de komende dagen op Contadora Island, een klein maar toch belangrijk eiland binnen de archipel.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 2 Vrije dag op de Pearl Islands

Op Contadora Island vindt u 10 witte stranden, dus voldoende keuze voor een hele dag relaxen op het strand. Wilt u liever een actief dagje, dan kunt u één van de vele excursies binnen de archipel boeken. Zo kunt gaan genieten van de onderwaterwereld tijdens het snorkelen of duiken, een zeiltocht tussen de eilanden maken of uw geluk beproeven tijdens het vissen.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 3 Vrije dag op de Pearl Islands

Ook vandaag heeft u ter vrije besteding en gaat u genieten van alles wat de Pearl Islands u te bieden heeft. Tijdens een zeiltocht door de archipel krijgt u een goed beeld van de verschillende eilanden, bijvoorbeeld Chapera, Bartolome, Mogo Mogo en Boyarena. In een gedeelte van de archipel heeft u zelfs de kans om Humpback Whales met hun jongen te zien (augustus t/m oktober). Onderweg vertelt uw gids over de archipel en haar wildlife en heeft u meerdere mogelijkheden om te gaan snorkelen.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 4 Terug naar Panama City

Afhankelijk van uw vlucht terug naar Panama City wordt u naar het vliegveld gebracht. Na aankomst in Panama City eindigt dit relax-arrangement op de Pearl Islands.

Algemene informatie

Strandverblijf op de Pearl Islands

 • code PA0014
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 500 - € 1.000
 • reisduur 4 dagen
 • niveau 1
 • comfort 2-3
 • startpunt Panama City

accommodatie
U verblijf op Contador Island

vervoer
De vluchten Panama City - Pearl Islands en vervoer van/naar de accommodatie zijn inbegrepen

reisgezelschap
individueel

minimaal 2 deelnemersInbegrepen
 • vluchten Panama City - Pearl Islands v.v.
 • overnachtingen op basis van logies/ontbijt
 • vervoer ter plaatse
Niet inbegrepen
 • overige maaltijden
 • excursies
 • persoonlijke uitgaven
 • lokale luchthavenbelastingen
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds