Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Palumeu Lodge - Palumeu

De Palumeu Lodge ligt langs de Tapanahony rivier in het binnenland van Suriname. De lodge is alleen per vliegtuigje te bereiken. In totaal zijn er 6 huisjes en ieder huisje heeft twee tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. Ook heeft iedere kamer een veranda met uitzicht op de rivier. Er is verlichting op basis van zonnepanelen en 's avonds krijgt iedere hut een olielamp. De lodge ligt nabij het indiaanse dorpje Palumeu waar zo'n 300 indianen wonen van de Trio en de Wajana stam.

Palumeu Lodge is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,67 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur (foto: Arno Luft)

Palumeu Lodge - Palumeu


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Geweldig! Goede mooie verzorgde lodges. Je zit 2-onder-1-kap, dus de buren kan je wel goed horen (ook als je naar het toilet gaat, maar tja, daar moet je dan maar niet te veel aan trekken.) Dit was absoluut onze favoriete locatie. Het zijn hele lieve mensen, heel behulpzaam. Als we ergens heen gingen, dan stond binnen no-time een bbq aan, hingen er hangmatten in de bomen, en werd een armleuning gebouwd, om het lopen wat te vergemakkelijken. Je kan vanuit Palumeu meerdere kanten de rivier op, waardoor er vanalles te beleven viel. We hadden hier graag langer gezeten. (Als het kan, dan moet je het omdraaien; 4 dagen Palumeu en 3 dagen Awarradam)
Beoordeling : 5
Zo mooi! Onze gids Nootje!! daar zou een programma over gemaakt moeten worden. Die man is geweldig!!!
Beoordeling : 4
Geweldig verblijf gehad, goede en betrokken begeleiding van Henkie, onze gids, goede keuken al is de keuze beperkt. Mooie excursies en uitstapjes gemaakt en veel over de omgeving gehoord. Alle mensen van Palumeu waren zonder uitzondering lief en gastvrij. Ook vanwege onze kleine groep (naast ons gezin was er nog een mevrouw) was het een heerlijk rustig verblijf. Punt van kritiek: het niveau van de accommodatie is nu eenmaak eenvoudig, dit hoeft echter niet te betekenen dat de matrassen en kussens niet hoeven te worden vervangen. Deze waren echt heel erg vies. :(
Beoordeling : 5
Leuke locatie en prima, simpel onderkomen, met echt lange bedden ... Top gids, 'Nootje'!! 2e toer door dorp heeft geen toegevoegde waarde, zeker als uiteindelijk een 'toeristenmarkt' het einddoel blijkt te zijn waar de verwachting bestaat dat de toerist "spiegeltjes en kraaltjes" gaat kopen. Dat schept verwachtingen aan beide zijden, die ik niet prettig vind.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds