Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Lokaal huis van koffieboeren - La Pita/La Corona/El Roblar

Dit Comunity Based Tourism project heeft een kantoor in San Ramón. Er zijn drie comunidades waar men kan verblijven; in La Pita, La Corona en El Roblar. Na aankomst in de comunidad wijst de gids (die voornamelijk Spaans spreekt) de weg naar de gastfamilie en de gastenkamer. De kamers zijn erg eenvoudig. Er staan 2 eenpersoonsbedden (met muskietennet) en een tafeltje. Er is een badkamer met een toilet, een douche en soms een wastafeltje. Met alleen koud water. Er is electriciteit. In overleg met de gids en de comunidad wordt gekeken wat men wil gaan doen: een wandeling door de plantages (koffie – teeltijd oktober/november, fruit – papaya, mango, limoen, sinaasappel, Jocote, Maracujá, Guava, etc). Tijdens schooluren kan de lokale basisschool worden bezocht. Of men kan helpen met het voorbereiden van de maaltijden. Voor mensen die graag een rurale ervaring willen en van dichtbij willen ervaren hoe een Nicaraguaans boerengezin leeft is het een leuke ervaring.

Lokaal huis van koffieboeren is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,67 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Gastenkamer (foto: Simone van Lieshout)

Lokaal huis van koffieboeren - La Pita/La Corona/El Roblar


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Wel misshien een opitie om de mensen, die daar naar toe willen gaan, een lakenzak en misschien een muskietennet mee te laten nemen. Zeer vriendelijke familie en en hele leuke tijd gehad. Er was geen gids aanwezig want men had ons niet verwacht. De vrouw des huize is onze gids geweest en zij deed dit nog goed ook. Zeker een aanrader.Vriendelijk en goed personeel
Beoordeling : 4
Heel goed. Erg vriendelijke mensen
Beoordeling : 3
Als vooraf betere informatie was gegeven, dan was het goed geweest. De beloofde muskietennetten waren er niet. Was achteraf niet erg, weinig last van muggen op deze plek.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds