Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean NovaOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Ocean Nova


De verschillende huttypen

Driepersoonshut (5x)
Het goedkoopste huttype aan boord van de Ocean Nova is de driepersoonshut. Echter ook deze hutten hebben weer dezelfde faciliteiten als de andere hutten: eigen sanitair, een raam, een kast en een tafeltje met stoelen. Deze hutten hebben twee eenpersoonsbedden op de grond en een hoogslaper. De driepersoonshutten kunnen ook op indeling geboekt worden waarbij wel gegarandeerd is dat u de hut alleen met mensen van hetzelfde geslacht deelt.
Tweepersoonshut (26x)
De 26 tweepersoonshutten aan boord van de Ocean Nova zijn alle voorzien van eigen sanitair en 2 op de grond staande éénpersoons bedden. Iedere hut heeft een raam, eigen sanitair, een kast en een tafeltje met stoelen. De driepersoonshutten kunnen ook op indeling geboekt worden waarbij wel gegarandeerd is dat u de hut alleen met mensen van hetzelfde geslacht deelt.
Eenpersoonshut (6x)
De Ocean Nova heeft in tegenstelling tot de meeste andere cruiseboten naar Antarctica 6 echte eenpersoonshutten. Het is daarmee een ideale boot voor degenen die alleen reizen en prijs stellen op een eigen hut aan boord. De eenpersoonshutten hebben eigen sanitair, een tafel met stoeltje, een kast en een raam naar buiten.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds