Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean AdventurerOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Ocean Adventurer


De verschillende huttypen

Driepersoonskamer met patrijspoort (6x)
Driepersoonshutten met patrijspoort liggen op het hoofddek en hebben een stapelbed en een eenpersoonsbed, eigen sanitair en een patrijspoort die kan worden geopend en stoelen.
Tweepersoonshut benedendek (13x)
Tweepersoons hutten op het benedendek hebben twee bedden, eigen sanitair en een patrijspoort (die niet open kan) en stoelen.
Tweepersoonshut met patrijspoort (6x)
Tweepersoonshutten met patrijspoort liggen op het hoofddek en hebben twee bedden, eigen sanitair en een patrijspoort die kan worden geopend en stoelen.
Tweepersoonshut met raam (18x)
Tweepersoonshutten met raam liggen op het hoofddek en beschikken over twee bedden, eigen sanitair en 2 ramen waarvan er 1 kan worden geopend. Ook heeft de hut een televisie.
Superior cabin (10x)
Superior hutten hebben twee bedden, eigen sanitair en 2 ramen waarvan er 1 kan worden geopend. Verder is er een tafel met stoelen en een televisie.
Deluxe Cabin (6x)
De deluxe cabin is qua faciliteiten te vergelijken met de suite. Er zijn twee bedden, eigen sanitair, een bank, een bureau, een tafel met stoelen en een televisie. Het grote verschil zit hem in de ruimte en het feit dat de deluxe cabin slechts 2 ramen heeft.
Suite (3x)
De suite behoren tot de beste hutten aan boord van de Sea Adventurer. De suites hebben een tweepersoonsbed en ramen met uitzicht. Natuurlijk is er een badkamer met eigen sanitair. Suite 403 heeft een bad de overige suites hebben een douche. Verder is er een bank, een bureau, een tafel met stoelen en een televisie.
Owner's suite (3x)
Er zijn drie owner's suites aan boord van de Ocean Adventurer die all drie op het bridge deck liggen. Ze hebben dezelfde faciliteiten als gewone suites en daarnaast hebben de owners suites alle drie een aparte zithoek.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds