Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean Victory

De Ocean Victory werd in november 2021 aan de vloot van Albatros Expeditions toegevoegd. In totaal heeft dit moderne expeditiecruiseschip 93 cabins die allemaal daglicht ontvangen en ongeveer 90% van de cabins biedt z'n gasten zelfs een privé balkon. Bij het bouwen van de Ocean Victory zijn moderne technieken toegepast waardoor het een 'milieuvriendelijk' schip is wat eveneens voldoet aan de hoogte veiligheidsstandaards.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 189
Snelheid: 14 knopen
Lengte van de boot: 104 meter
Aantal cabins: 93
Hutomschrijving: De Ocean Victory beschikt in totaal over 93 hutten die zijn onderverdeeld in 9 verschillende categorieën die variëren in grootte en faciliteiten. Alle hutten zijn voorzien van eigen sanitair en hebben een balkon, raam of patrijspoort.
Openbare ruimtes: De Ocean Victory is een modern schip met een (voor z'n formaat) rijk scala aan faciliteiten. Zo zijn er twee restaurants, is er een bibliotheek, een spa, een gym, een lezingenzaal, een bar, een 'midnight sun pool deck' en last but not least een prachtige observation lounge.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Ocean Victory. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

28-11-249-12-2412 dagenThe Antarctic Peninsula in Depthv.a. € 13890
16-2-2525-2-2510 dagenZuid-Shetlands en Antarcticav.a. € 8995
kamperen optioneel  kajakken optioneel  sneeuwschoenwandelen optioneel  fotografie workshop inclusief
25-2-256-3-2510 dagenZuid-Shetlands en Antarcticav.a. € 8995
kamperen optioneel  kajakken optioneel  sneeuwschoenwandelen optioneel  fotografie workshop inclusief


Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds