Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean ExplorerOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Ocean Explorer


De verschillende huttypen

Studio single (1x)
Deze cabin is voor een passagier die graag een single cabin wil. Hij ligt op dek 3 en heeft een oppervlakte van ongeveer 16,5 m2. De Studio single heeft naast de standaard faciliteiten een tweepersoonbed, een partrijspoort, een tafeltje en een stoel. De badkamer heeft een douche.
Studio double (2x)
Deze cabins liggen op dek 3 en hebben een oppervlakte van ongeveer 16,8 m2. De Studio double heeft naast de standaard faciliteiten een tweepersoonbed, een partrijspoort, een tafeltje en een stoel. De badkamer heeft een douche.
Studio Veranda Stateroom (2x)
Studio Veranda Stateroom
Studio Veranda Staterooms liggen op dek 6 en hebben een oppervlakte van ongeveer 16,1 m2. Ze hebben een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden. Deze cabins hebben vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een balkon. De badkamer heeft een douche.
Deluxe Veranda Forward Stateroom (4x)
Deluxe Veranda Forward Staterooms liggen op dek 4 en hebben een oppervlakte van ongeveer 16,9 m2. Ze hebben een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden.Deze cabins hebben vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een balkon. De badkamer heeft een douche.
Deluxe Veranda Middle Stateroom (17x)
Deluxe Veranda Middle Staterooms liggen op dek 4 en hebben een oppervlakte van ongeveer 19,9 m2. Ze hebben een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden. Daarnaast hebben deze cabins een zithoek met óf een sofabank óf twee comfortabele fauteuils. Deze cabins hebben vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een balkon. De badkamer heeft een douche.
Deluxe Veranda Stateroom (9x)
Deluxe Veranda Staterooms liggen op dek 4 en hebben een oppervlakte van ongeveer 19 m2. Ze hebben een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden. Daarnaast hebben deze cabins een zithoek met een sofabank. Deze cabins hebben vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een balkon. De badkamer heeft een douche.
Grand Veranda Stateroom (20x)
Grand Veranda Stateroom
Grand Veranda Staterooms liggen verspreid over dek 6 en 7 en hebben een oppervlakte van ongeveer 18,8 m2. Ze hebben een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden. Daarnaast hebben deze cabins een zithoek met óf een sofabank óf twee comfortabele fauteuils en een salontafel. Deze cabins hebben vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een extra ruim balkon. De badkamer heeft een douche.
Royal Veranda Stateroom (4x)
Royal Veranda Stateroom
Royal Veranda Staterooms liggen verspreid over dek 4 en 6 en hebben een oppervlakte van ongeveer 21,3 m2. Ze hebben een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden. Daarnaast hebben deze cabins óf een zithoek met twee comfortabele fauteuils en een salontafel, óf de cabin is zo opgezet dat het bed uitzicht biedt op de grote ramen. Deze cabins hebben vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een extra ruim balkon. De badkamer heeft een douche.
Junior Suite (6x)
Junior Suite
De Junior Suites liggen allemaal op dek 6 en hebben een oppervlakte van ongeveer 27,7 m2. Ze hebben een slaapkamer die 'binnen' ligt en een separate 'living' die daglight krijgt via vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een balkon. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden. De living heeft een sofabed en een tafel voor twee. De badkamer heeft naast een douche ook een ligbad. De junior suite heeft in beide ruimtes een TV.
Studio Veranda Single (1x)
Deze cabin is voor een passagier die graag een single cabin wil. Hij ligt op dek 7 en heeft een oppervlakte van ongeveer 15,1 m2. De Studio single heeft naast de standaard faciliteiten een tweepersoonbed, vloer tot plafond glazen deuren die toegang geven tot een ruim balkon, een tafeltje en een stoel. De badkamer heeft een douche.
Explorers Suite (1x)
De Explorers Suite is een unieke 2 kamer suite die is gelegen op deck 7 en heeft een oppervlakte van 25 m2. De binnenslaapkamer heeft een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden. De living heeft een sofabank. U heeft zowel vanuit de slaapkamer als de living toegang tot het ruimte balkon. De Explorers suite heeft twee TV's met het infotainmentstystem.
Owners suite (1x)
Owners suite
De Owner's Suite is met voorsprong de ruimste accommodatie aan boord van de Ocean Explorer. Hij ligt op dek 7 en heeft een oppervlakte van maar liefst 41,2 m2. De binnenslaapkamer heeft een tweepersoonsbed dat kan ook worden gesplitst tot twee eenpersoonsbedden en een en-suite badkamer met douche en ligbad. De living heeft een sofabank, comfortabele stoel en een tafel met vier stoelen. Ook is hier nog een additionele badkamer met douche. U heeft zowel vanuit de slaapkamer als de living toegang tot het ruimte balkon. De Owner's suite heeft twee TV's met het infotainmentstystem.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds