Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean EndeavourOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Ocean Endeavour></center><br><br><h3>De verschillende huttypen</em></h3><div style=Driepersoonscabin (3x)
De driepersoonscabins lopen qua oppervlakte uiteen van ca. 10 tot ca. 15 vierkante meter Ze hebben drie eenpersoonsbedden en eigen sanitair. De triple cabins zijn binnenhutten (zonder raam of patrijspoort) en liggen op dek 4).
Eenpersoonscabin (16x)
De eenpersoonscabins hebben een oppervlakte van ca. 10 vierkante meter Ze hebben een eenpersoonsbedden en eigen sanitair. De single cabins zijn binnenhutten (zonder raam of patrijspoort) en liggen op dek 5).
Tweepersoonscabin met patrijspoort (12x)
De tweepersoonscabins met patrijspoort zijn qua oppervlakte gelijk aan de single cabins (ca. 10 vierkante meter), hebben twee eenpersoonsbedden en eigen sanitair. Deze hutten krijgen daglicht via een patrijspoort en liggen op dek 4.
Tweepersoonscabin met raam (13x)
De tweepersoonscabins met raam zijn qua oppervlakte gelijk aan de tweepersoonscabins met patrijspoort (ca. 10 vierkante meter), hebben twee eenpersoonsbedden en eigen sanitair. Het grote verschil is dat deze cabins een raam hebben voor een veel beter uitzicht naar buiten dan een patrijspoort. Deze hutten liggen op dek 4.
Tweepersoonscabin upper deck (18x)
De tweepersoonscabins op het upper deck liggen verspreid over de dekken 7 en 8. Ze hebben twee eenpersoonsbedden, een privé badkamer en een oppervlakte van ongeveer 13 vierkante meter. Ze hebben een raam maar het uitzicht vanuit deze cabins wordt deels geblokkeerd door de veiligheidssloepen.
Tweepersoonssuite met patrijspoort (18x)
Het verschil tussen de tweepersoonscabin met patrijspoort en de 'suite-versie' is vooral de oppervlakte. Deze suites hebben een oppervlakte van ca. 18 vierkante meter en zijn dus aanzienlijk ruimer. Net als de twin portholes krijgen ze daglicht via een patrijspoort (2 stuks) en zijn ze gelegen op dek 4. Er is keuze uit cabins met een groot bed en cabins met twee gescheiden bedden.
Superior tweepersoonscabin (10x)
De superior tweepersoonscabins hebben een oppervlakte van ca. 19 vierkante meter en twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonbed. Ze hebben een raam en een badkamer. De superior cabins liggen op dek 5 en 7
Tweepersoonscabin top deck (4x)
De tweepersoons top deck cabins hebben een oppervlakte van ongeveer 14 vierkante meter en een tweepersoonbed. Daarnaast hebben ze twee grote ramen een een privé badkamer. Alle top deck twins liggen op dek 8.
Tweepersoonssuite met raam (7x)
Het verschil tussen de tweepersoonscabin met raam en de 'suite-versie' is vooral de oppervlakte. De suites hebben een oppervlakte van ca. 18 vierkante meter en zijn dus aanzienlijk ruimer. Daarbij hebben ze niet één maar twee ramen en zijn ze gelegen op dek 5. Er is keuze uit suites met een groot bed en suites met twee gescheiden bedden.
Junior suite (4x)
De junior suites hebben een oppervlakte van ongeveer 29 vierkante meter en een tweepersoonbed. Daarnaast hebben ze twee grote ramen een een privé badkamer. De junior suites liggen op dek 5 en dek 7.
Owner's suite (1x)
De owner's suite is qua oppervlakte en ramen vergelijkbaar met de junior suites. Echter de badkamer van de de owner's suite is groter en heeft een ligbad. De owner's suite ligt op dek 7.
Zuid-Amerika

Antarctica
Argentinië
Bolivia
Brazilië
Chili
Colombia
Ecuador
Falkland Eilanden
Galapagos Eilanden
Peru
Suriname
Uruguay
Midden-Amerika

Belize
Costa Rica
Guatemala
Honduras
Nicaragua
Panama
Reistypen

expeditiecruises
familiereizen
rondreizen
fotoreizen
trekkingreizen
natuurreizen
groepen op maat
bouwstenen
Reizen per maand

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
Algemene links

contact
nieuws
wie zijn wij
klantenreacties
aanbiedingen
sitemap
beurzen
brochure
ANVR, SGR en CFR
onze reisvoorwaarden
privacy
vacatures
disclaimer
agent pages
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
Bel: 024-3609000
Mail: info@anderlicht.nl