Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean Endeavour

De Ocean Endeavour biedt plaats aan 199 passagiers en is speciaal ontworpen voor verkenningen van poolgebieden. Door het grote formaat is het een relatief comfortabel schip voor een expeditiecruise maar het grote aantal passagiers in in onze optiek wel een belemming voor de tijd die iedere passagiers aan land kan worden geboden. Wel moet gezegd worden dat bij de Ocean Endeavour sterk is ingezet op optionele activiteiten en bij de meeste cruises is het mogelijk om sneeuwschoenwandelingen te maken, te kajakken, te 'stand-up-paddleboarden' en te kamperen.


Foto van deAlgemene informatie

Maximum aantal passagiers: 199
Snelheid: 15 knopen
Lengte van de boot: 137 meter
Bemanning: De crew van de Ocean Endeavour bestaat uit 124 personen in totaal incl. de gids
Aantal cabins: 100
Hutomschrijving: Aan boord van de Ocean Endeavour zijn verschillende huttypes: eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonscabins. Verder zijn er twee typen suites: de junior suite en de owners suite. Alle hutten beschikken over eigen sanitair, een flat screen tv en dvd-speler en uitzicht naar buiten (sommige cabins hebben een patrijspoort, andere cabins een echt raam). Bijzonder is dat de eenpersoonscabins vergelijkbare prijzen hebben met de tweepersoonscabins dus voor alleenreizenden die een eigen cabin willen is de Ocean Endeavour vaak een zeer gunstig geprijsde optie.
Openbare ruimtes: De Ocean Endeavour heeft door z'n formaat veel algemene ruimtes waar passagiers kunnen verblijven. Er zijn twee restaurants, de nautical lounge, bibliotheek, gym, sauna, wellness cafe, lezingzaal en een onboard shop.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds