Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Ocean Endeavour

De Ocean Endeavour biedt plaats aan 199 passagiers en is speciaal ontworpen voor verkenningen van poolgebieden. Door het grote formaat is het een relatief comfortabel schip voor een expeditiecruise maar het grote aantal passagiers in in onze optiek wel een belemming voor de tijd die iedere passagiers aan land kan worden geboden. Wel moet gezegd worden dat bij de Ocean Endeavour sterk is ingezet op optionele activiteiten en bij de meeste cruises is het mogelijk om sneeuwschoenwandelingen te maken, te kajakken, te 'stand-up-paddleboarden' en te kamperen.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 199
Snelheid: 15 knopen
Lengte van de boot: 137 meter
Bemanning: De crew van de Ocean Endeavour bestaat uit 124 personen in totaal incl. de gids
Aantal cabins: 100
Hutomschrijving: Aan boord van de Ocean Endeavour zijn verschillende huttypes: eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonscabins. Verder zijn er twee typen suites: de junior suite en de owners suite. Alle hutten beschikken over eigen sanitair, een flat screen tv en dvd-speler en uitzicht naar buiten (sommige cabins hebben een patrijspoort, andere cabins een echt raam). Bijzonder is dat de eenpersoonscabins vergelijkbare prijzen hebben met de tweepersoonscabins dus voor alleenreizenden die een eigen cabin willen is de Ocean Endeavour vaak een zeer gunstig geprijsde optie.

Vanaf oktober 2020 wordt het management van de Ocean Endeavour overgenomen door een andere cruiseorganisatie. Zij hanteren ook een andere cabinindeling dan de huidige indeling. Wij kunnen geen twee indelingen plaatsen en zullen na de laatste cruise in het huidige seizoen (maart 2020) de cabinindeling en het deckplan van de Ocean Endeavour op onze website aanpassen. U kunt natuurlijk ook al boeken voor cruises vanaf oktober 2020 maar tot maart wordt 2020 worden dus niet de juiste cabinindeling en omschrijving getoond. Bij boeking krijgt u natuurlijk wel exacte te horen welke cabin voor u gereserveerd staat.
Openbare ruimtes: De Ocean Endeavour heeft door z'n formaat veel algemene ruimtes waar passagiers kunnen verblijven. Er zijn twee restaurants, de nautical lounge, bibliotheek, gym, sauna, wellness cafe, lezingzaal en een onboard shop.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Ocean Endeavour. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Ocean Endeavour.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds